Giełda na Równej
W przyszłym tygodniu tj. 4.02 zamierzam zrobić wypad na giełdę i mogę kupić/ odebrać cos jeśli ktoś coś potrzebuje. Planuje spędzić tam trochę czasu wiec spokojnie mogę pozałatwiać conieco.
Pieniądze mogę wyłożyć jeśli nie beda to jakieś kwoty wysokości 100zł i więcej, wtedy mozemy sie dogadać że chociaż część dostanę wcześniej (do ręki/na konto)
Proszę o informacje na PW co kto chce i najlepiej z dopiskiem gdzie to załatwić zebym nie latał jak zyd po pustym sklepiej :)
A co do odbioru to mog nawet wracając z giełdy podrzucić na dąbrowe/ widzew. Ewentualnie w piątek, myślę, że jakoś sie dogadamy.
Pozdrawiam Marcin
Pieniądze mogę wyłożyć jeśli nie beda to jakieś kwoty wysokości 100zł i więcej, wtedy mozemy sie dogadać że chociaż część dostanę wcześniej (do ręki/na konto)
Proszę o informacje na PW co kto chce i najlepiej z dopiskiem gdzie to załatwić zebym nie latał jak zyd po pustym sklepiej :)
A co do odbioru to mog nawet wracając z giełdy podrzucić na dąbrowe/ widzew. Ewentualnie w piątek, myślę, że jakoś sie dogadamy.
Pozdrawiam Marcin
-
- megalomaniacc
- Moderator
ali g pisze:W przyszłym tygodniu tj. 4.02 zamierzam zrobić wypad na giełdę i mogę kupić/ odebrać cos jeśli ktoś coś potrzebuje. Planuje spędzić tam trochę czasu wiec spokojnie mogę pozałatwiać conieco.
Pozdrawiam Marcin
Pozdrawiam ZAMI84
<><><><><><><>
GG: 3883330 (często niewidoczny)
Powolna reaktywacja
<><><><><><><>
GG: 3883330 (często niewidoczny)
Powolna reaktywacja
- megalomaniacc
- Moderator
Jeśli ktoś będzie na giełdzie i będzie miał trochę czasu to bardzo proszę się rozejrzeć za tymi rybkami: Danio choprai lub Danio choprae (spotkałam się z jedną i drugą piswonią) po angielksu ich nazwa brzmi glowlight danio Więcej informacji w tym temacie
Ostatnio zmieniony 2010-02-08, 09:49 przez nefrete1, łącznie zmieniany 6 razy.
-
[SIERADZ] Kto na giełde?????????
Jedzie ktoś z Sieradza bądź z okolic na gięłde? Jak tak proszę o kontakt tel 509823658.
Dziękuję .............pozdrawiam....
Dziękuję .............pozdrawiam....
Sylwek
Różnie - kwadratowo i podłużnie. Nie sprecyzowałeś się, odmian tych ryb jest wiele tak samo i rożne są ceny małych, dużych czy średnich ryb.
Poza tym pewnie są pakowane w workach po kilkanaście/dziesiąt sztuk.
Takie ryby jak wymieniłeś najlepiej kupować na sztuki u prywatnych hodowców lub renomowanych sklepach akwa. Z giełdy zawsze możesz coś niedobrego do akwa przynieść
Poza tym pewnie są pakowane w workach po kilkanaście/dziesiąt sztuk.
Takie ryby jak wymieniłeś najlepiej kupować na sztuki u prywatnych hodowców lub renomowanych sklepach akwa. Z giełdy zawsze możesz coś niedobrego do akwa przynieść

Ostatnio zmieniony 2010-03-04, 13:00 przez Incognito, łącznie zmieniany 1 raz.