Tak mam, całe mnóstwo tych krewetek.Najlepiej dać znać przed niedzielą, to zapakuję odpowiednią ilość.3runer pisze:Zafira ma chociażby
Giełda na starcie
Ceny normalne, nie kupisz u nich nic z zooleka, nie handluja, tylko Sera, JBL i Tropical. Obsługa fachowa, nie do wiary jesli chodzi o zoologimoonback pisze:A jak jest z cenami tycg RC w tym sklepie na teofilowie?

Ostatnio zmieniony 2012-07-20, 21:11 przez lukaszLDZ, łącznie zmieniany 1 raz.
Łukasz
- maly07071989
Jesli zalezy Ci na czasie to polecam kupno na allegro od Planta Garden np taki filtr http://allegro.pl/filtr-kaskadowy-do-10 ... tabsAnchor
przesylka kurierem jest juz na drugi dzien wiem bo sam zamawialem od nich we wtorek dwa worki Pro Soil i w srode mialem je o 10.30. Zero jakiejkolwiek informacji czy przesylka zostala wyslana i kiedy. Od razu otrzymujesz na e-mail wiadomosc od kuriera (w moim przypadku kurier siodemka) ze przesylka zostala nadana i można sprawdzac na stronie gdzie w danym momencie paczka jest :).
To nie jest zadna reklama allegrowicza tylko sprawdzona opinia i jestem zadowolony z takich aukcji.
przesylka kurierem jest juz na drugi dzien wiem bo sam zamawialem od nich we wtorek dwa worki Pro Soil i w srode mialem je o 10.30. Zero jakiejkolwiek informacji czy przesylka zostala wyslana i kiedy. Od razu otrzymujesz na e-mail wiadomosc od kuriera (w moim przypadku kurier siodemka) ze przesylka zostala nadana i można sprawdzac na stronie gdzie w danym momencie paczka jest :).
To nie jest zadna reklama allegrowicza tylko sprawdzona opinia i jestem zadowolony z takich aukcji.
- maly07071989