Ranking sklepów z ofertą dla akwarystów Łódż i województwo !
Trochę odgrzebię stary temat bo widać odnosi on pozytywne skutki ( RYBARIUM) po dość długich bojach o ceny internetowe/stacjonarne sklep poszedł w stronę dobra klienta (chociaż zarejestrowanego na forum). Zmiana postawy na duży +
Natomiast sklep NASHOP po przeprowadzce na Bratysławską, albo ja mam takiego pecha albo właściciele zmienili podejście do klienta. 2 razy jechałem z Poznania do Łodzi po to by usłyszeć od starszego pana pilnującego dobytku, że "nic nie sprzeda bo nie zna cen, syna nie ma, będzie dopiero po 17.30" byłem w Łodzi około 15. Ocenę profesjonalizmu, szacunku dla klienta, pozostawiam forumowiczom. -
Natomiast sklep NASHOP po przeprowadzce na Bratysławską, albo ja mam takiego pecha albo właściciele zmienili podejście do klienta. 2 razy jechałem z Poznania do Łodzi po to by usłyszeć od starszego pana pilnującego dobytku, że "nic nie sprzeda bo nie zna cen, syna nie ma, będzie dopiero po 17.30" byłem w Łodzi około 15. Ocenę profesjonalizmu, szacunku dla klienta, pozostawiam forumowiczom. -
Witam.chwialek pisze:Natomiast sklep NASHOP po przeprowadzce na Bratysławską, albo ja mam takiego pecha albo właściciele zmienili podejście do klienta. 2 razy jechałem z Poznania do Łodzi po to by usłyszeć od starszego pana pilnującego dobytku, że "nic nie sprzeda bo nie zna cen, syna nie ma, będzie dopiero po 17.30" byłem w Łodzi około 15. Ocenę profesjonalizmu, szacunku dla klienta, pozostawiam forumowiczom. -
Cóż przykro mi ale tak to już jest w każdy czwartek, około godziny 15-tej wyjeżdżam na giełdę i wracam około 17:30-18-tej. Zawsze możesz coś kupić w sklepie internetowym zaznaczyć opcję odbioru osobistego i powiadomić mnie kiedy chcesz to odebrać.
Sklep aktualnie prowadzę bardziej rodzinnie ale kto wie może za jakiś czas się to zmieni.
Pozdrawiam
Marcin
Marcin
po przeczytaniu tematu odnośnie wrocławskiej wystawy nabrałem ochotę do odwiedzenia kilku sklepów, w rybarium już byłem, mógłbym prosić o wpisy z adresami sklepów, których właściciele lub pracownicy się wypowiadali??
nie wiem na ile informacje w tym temacie są aktualne
pozdrawiam
pozdrawiam
Co by tu napisać... 
Nadal - Bratysławska 10A, zapraszam.3runer pisze:po przeczytaniu tematu odnośnie wrocławskiej wystawy nabrałem ochotę do odwiedzenia kilku sklepów, w rybarium już byłem, mógłbym prosić o wpisy z adresami sklepów, których właściciele lub pracownicy się wypowiadali??
pozdrawiam
Pozdrawiam
Marcin
Marcin