Ranking sklepów z ofertą dla akwarystów Łódż i województwo !

ODPOWIEDZ
radoslaw6363

Byłem niedawno w Toruniu!

Post autor: radoslaw6363 »

Przez przypadek trafiłem do sklepu akwarystycznego ,nie znam adresu i nie wiem jak się nazywał .Sklep mieści się na tyłach pawilonu handlowego ,po kilku schodkach wchodzi się do pomieszczenia wielkości sporego garażu w głębi panuje półmrok i tylko akwaria oświetlają wnętrze .Zbiorniki zajmują 3 ściany, wiele mniejszych i kilka większych a w nich na czarnym podłożu mchy przyczepione do kawałków drewna zaścielają dno ,widok jak z bajki .W ładnych czarnych regałach akwaria czyste , ryby prezentują się doskonale po prostu chce się je mieć w każdym jeden góra dwa gatunki, nazwa +cena .Nie ma typowego w takich sklepach chaosu bezładnie poupychanego towaru.Akwaria dominują powiedziałem po wejściu do właściciela że
już mi się u Pana podoba , a On tylko się uśmiechnął .Nie w wielkiej powierzchni i lokalizacji siła, nie wiele jest takich miejsc .Ale są
W okolicy znam tylko jedno Nashop. Oczywiście zawsze będą sklepy sieciowe dla ludu ,gdzie głównym zmartwieniem właścicieli jest to żeby personel pracował za psie pieniądze a reszta nie ma znaczenia.Ryby drogie ,personel niekompetentny z pierwszej łapanki nie ma czasu dla klienta.Dla mnie wizyta w takim miejscu to strata czasu .Zawsze znajdą się jednak tacy co nie wiedzą że można inaczej !I coś tam kupią !Prawa rynku !
Ostatnio zmieniony 2010-03-28, 11:34 przez radoslaw6363, łącznie zmieniany 1 raz.

maksior

Post autor: maksior »

Ja też trafiłem kiedyś na taki personel , nieuśmiechnięty mało doinformowany i nudny tylko że to była poicja w radiowozie . Wybacz radoslaw 6363 po co piszesz takie wątki skoro nie wiesz gdzie nawet był ten sklep ? Po to żeby pisać ., Upss wiem to ty założyłeś ten temat spoko . Kiedyś na studiach w WSMiB jden gośc powiedział ,, klient niezadowolony opowie dziesięciu osobą o swoim niezadowoleniu, zadowolony zostawi to dla siebie " Wyciągnij z tego wnioski bo nudą zawiewa.
Arek

radoslaw6363

OK>

Dowiem się gdzie ten sklep bo nie bylem tam sam , podam adres i już widzę że spowoduje to masowe wyjazdy Łodzian do Torunia :mrgreen:
A nudą wieje bo nic nowego się nie dzieje otworzono kolejne Kakadu i to tyle nowości .
Ponadto napisałem o swoim miłym zaskoczeniu ,że jednak można ! Bez wielkiej kasy super lokalizacji i wielkiej powierzchni :shock: :lol: :-P
Ostatnio zmieniony 2010-03-28, 13:41 przez radoslaw6363, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
krzych0062

Post autor: krzych0062 »

radoslaw6363 pisze:Dowiem się gdzie ten sklep
Ułatwię Ci to "zadanie" ;-) Już w tym wątku była mowa o tym sklepie... :-) A zwie się on "Afra" i mieści się na ul. Gałczyńskiego 45(przy skrzyżowaniu z Matejki), a ten budynek to bodaj siedziba sp-ni mieszkaniowej... To chyba o ten sklep Ci chodziło? :-D

radoslaw6363

OK .Sprawdzę
No i sprawdziłem zgadza się to ten sklep !
Ostatnio zmieniony 2010-03-30, 17:00 przez radoslaw6363, łącznie zmieniany 2 razy.

bati

Post autor: bati »

radoslaw6363 pisze:A nudą wieje bo nic nowego się nie dzieje otworzono kolejne Kakadu i to tyle nowości
gdzie je otworzono :?: :roll:
Jest jakieś nowe poza tym obok manufaktury :?: :roll:

Awatar użytkownika
Incognito
Moderator

Post autor: Incognito »

W Porcie Łódzkim otwartym 24 Marca.
http://www.portlodz.pl/

jabol

Re: Byłem niedawno w Toruniu!

Post autor: jabol »

radoslaw6363 pisze:Przez przypadek trafiłem do sklepu akwarystycznego ,nie znam adresu i nie wiem jak się nazywał .!
jak ktos sie wybiera na Forum - to bedzie mial okazje i pogadac z wlascicielem na imprezie i zajechac do sklepu

maksior

Chciałbym polecić serdecznie sklep ,, Cykada '' na ulicy Przybyszewskiego 40 . Bylem tam dzisiaj i tak jak wyczytałem na forum , tak też bylo. Ludzie tak czystych i zadbanych akwarium nie ma w całej łodzi. Rybki wyglądają na zdrowe i zadowolone a nie tak jak w pozostałych sklepach w zasyfiałych warunkach . Przemiłi wlaściciele chetnie pomogą wam i doradzą jeśli ktoś takowej pomocy potrzebuje. Co jest rzadkością w dzisiejszych czasach. Walcie tam śmiało nikt się nie zawiedzie .
Arek

Awatar użytkownika
artnow
Kontakt:

Post autor: artnow »

A czy w tej cykadzie mają tylko rybki czy też inne bezkręgowce?
chodzi dokładnie o krewetki, a jeśli mają to było coś ciekawego?
Pozdrawiam

Artur Nowacki vel artnow

Awatar użytkownika
Incognito
Moderator

Mają wszystko. Krewetki, ryby morskie, koralowce itd. itp. Nawet małe ssaki i ptaki.
Oczywiście różnego rodzaju osprzęt i pokarmy też.

Również polecam sklepik, a co do wiedzy sprzedawcy to nic konkretnie się go nie pytałem nigdy mimo tego, że bywam tam od 10 lat, bo jak już chodzę to takowych zwykłych sklepów to z określonym zamiarem ;)

Awatar użytkownika
Kubiszon
Administrator

Post autor: Kubiszon »

Że jak? Od kiedy w Cykadzie morszczyznę mają?

maksior

Widze że zatkało. Trza mykać nie po Równej a po sklepach z tradycjami. :-P
Arek

Awatar użytkownika
Incognito
Moderator

Że jak? Od kiedy w Cykadzie morszczyznę mają?
Nie wiem od kiedy, ale byłem z jakieś 3 tyg temu i był spory wybór i dwa baniaki z czego jeden świetny ! ;)
Ostatnio zmieniony 2010-04-08, 19:20 przez Incognito, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
maniek

Post autor: maniek »

Incognito pisze:Nie wiem od kiedy, ale byłem z jakieś 3 tyg temu i był spory wybór i dwa baniaki z czego jeden świetny ! ;)
To coś ci się sklepy pomyliły chyba .

ODPOWIEDZ

Wróć do „Forum Ogólne - panel dyskusyjny”