Gdzie tanio kupić nowe akwa (300l)?
Gdzie tanio kupić nowe akwa (300l)?
Chcę kupić akwarium o wymiarach 120x50x50 (300l). Gdzie w Łodzi lub okilicach kuipę je najtaniej? Oczywiście akwa musi byc dobrze zrobione, bo to raczej srednia przyjemność jak 300l wlewa sie do pokoju :)
Ja ze 2 lata temu kupowałem akwa 60 profil u takiego gościa co ma pofalowane akwa w którym sprzedaje zazwyczaj neony.
Pokrywa spaliła mi się po 2-3 miesiącach, ale samo szkło jest szczelne do dziś.
Ponad miesiąc temu też kupowałem 60 profil, ale na Równej i dałem za samo szkło bodajże 50 lub 55 zł. Nadal szczelne.
Pokrywa spaliła mi się po 2-3 miesiącach, ale samo szkło jest szczelne do dziś.
Ponad miesiąc temu też kupowałem 60 profil, ale na Równej i dałem za samo szkło bodajże 50 lub 55 zł. Nadal szczelne.
Ostatnio zmieniony 2010-05-27, 08:13 przez Incognito, łącznie zmieniany 1 raz.
@Incognito: nie wiem czy myślimy o tym samym gościu ze Startu ale ten ma i akwaria zaraz przy wejściu i neony a co do pokrywy to planuję coś lepszego niż to plastikowe czarne nie wiadomo co :) Ogólnie jest to mój comeback po ponad 15 latach więc od tego czasu sporo się zmieniło. Jako, że sporo się ostatnio przeprowadzałem dorobiłem się małego zbiornika (54L) i właśnie na dziś w południe przypada 36 doba kiedy to mi skalarki złożyły ikrę. Na Równą mam dość daleko ale zważywszy na fakt, że małżonka pracuje w CZMP to w sumie po drodze i codziennie robi tą drogę. Problemem natomiast jest wybór kontrahenta... nie wiem kto czym tam handluje!? Skoro są takie różnice w cenie to może faktycznie warto się pofatygować na Równą?
Ogólnie cieszy mnie Twój sukces. :)
Mam nadzieje, że szybko kupisz większe akwarium :)
Marcinus, dobrze Ci mówi. Dobry szklarz, nie słyszałem żeby ktoś narzekał na zbiorniki wykonane w jego zakładzie. Telefon podany. Możesz zadzwonić i się dopytać.
Pokrywę można zawsze dokupić lub skonstruować samemu.
Mam nadzieje, że szybko kupisz większe akwarium :)
Marcinus, dobrze Ci mówi. Dobry szklarz, nie słyszałem żeby ktoś narzekał na zbiorniki wykonane w jego zakładzie. Telefon podany. Możesz zadzwonić i się dopytać.
Pokrywę można zawsze dokupić lub skonstruować samemu.
Pozdrawiam ZAMI84
<><><><><><><>
GG: 3883330 (często niewidoczny)
Powolna reaktywacja
<><><><><><><>
GG: 3883330 (często niewidoczny)
Powolna reaktywacja
Stawiam 5 zł . że i tak nic z tych jajek nie będzie.
Kupowałem dwa akwaria na Równej dwa lata i są ok. Od tego gościa przy wejściu środkowym .

Ostatnio zmieniony 2010-05-27, 13:18 przez maksior, łącznie zmieniany 1 raz.
Arek