Galeria Łódzkiego Forum Akwarystycznego

tematy odnośnie funkcjonowania forum
adamozw
Kontakt:

Post autor: adamozw »

Do ciebie?

Awatar użytkownika
megalomaniacc
Moderator

Post autor: megalomaniacc »

wszystko jest tutaj opisane
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez megalomaniacc, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
megalomaniacc
Moderator

[center]Witam,

Ponownie zachęcam do przesyłania prac, jak na razie zgłosiły się 2 osoby. Nie bójcie się zgłaszać swoich zdjęć.
Jeśli konkurs wypali być może uda się nawiązać współpracę z jednym z magazynów akwarystycznych
w celu pozyskania nagród, jak również z innymi organizacjami zajmującymi się akwarystyką, które zasponsorują inne nagrody no ale musimy pokazać, że coś jednak mamy.

Im wiecej będziemy mieć zgłoszonych prac tym łatwiej będzie nam trafić do innych sponsorów.

Informację o konkursie opisane są w tym linku

Pamiętajcie to Was nic nie kosztuje a może sprawić, że zyskacie Wy i to forum.
Prace można zgłaszać jeszcze przez cały marzec[/center]
Ostatnio zmieniony 2009-03-30, 18:28 przez megalomaniacc, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Galeria
Moderator

Post autor: Galeria »

Zostały nieco ponad 2 tygodnie aby móc zgłosić swoje prace.

Jak narazie zgłosiły się 2 osoby. Zachecam do przesyłania swoich prac, pamiętajcie, że frekfencja w tym konkursie wpłynie na nagrody rownież w następnych konkursach i etapach tego konkursu.

Galeria
Moderator

Witam,
zostało jeszcze 9 dni, podczas których można zgłaszać swoje zdjęcia (zasady i szczegóły pod tym linkiem).
Pamiętajcie, że w momencie dużego zainteresowania pula nagród może się zwiększyć, nawet dla tych osób, które zgłaszają swoje prace na ten etap.

Zachęcam do przesłania zdjęć.
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Galeria, łącznie zmieniany 2 razy.

Galeria
Moderator

Małe zestawienie nadesłanych prac:
  • Akwarium: ilość zgłoszonych prac - 4
  • Bezkręgowiec: ilość zgłoszonych prac - 4.
  • Płaz: ilość zgłoszonych prac - 2. Brakuję jeszcze jednej pracy aby można było je zaprezentować w tym etapie
  • Roślina: ilość zgłoszonych prac - 3. Udało się zebrać minimum do konkurencji - gratuluje :)
  • Ryba: ilość zgłoszonych prac - 7. Tutaj największa frekfencja i największa różnorodność jeśli chodzi o gatunki.
W pozostałych kategoriach nie było zgłoszeń. Pamiętajcie zostało jeszcze 2 godziny aby zgłosić prace.

Galeria
Moderator

[center]Oficjalne ogłoszenie ilości zgłoszonych prac.[/center]
  • Ogólnie zgłoszono 22 prace, w porównaniu do konkursu na najciekawszą aranżację jest to naprawde dużo, przy czym temat obiązywał wiekszy zakres.
  • Ilość prac w poszególnych kategoriach:
    • Akwarium: 5
      Bezkręgowiec: 5
      Roślina wodna: 5
      Ryba : 7
  • Oficjalne zestawienie wszystkich zdjęć będzie zamieszczone w ciagu najbliższych 24h razem z instrukcją jak należy głosować.
  • Przypominam, że od dziś rozpoczyna się drugi etap konkursu i na nowo można nadsyłać swoje prace. Dwie prace z kategorii Płaz, którę były zgłoszone w I etapie zostają autmatycznie przeniesione do II etepu, a autorzy tych prac mogą po raz kolejny zgłosić prace w tej kategorii
  • Wszystkie niezbędne informację znajdziecie w tym linku
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Galeria, łącznie zmieniany 1 raz.

Galeria
Moderator

Mineła połowa miesiąc. Pamiętajacie, że osoby które głosują na zdjęcia będą brały w losowaniu upominku za aktywność

Galeria
Moderator

Witam,
zostały jeszcze 4 dni, podczas których można oddawać głosy na zdjęcia w konkursie. Pamiętajcię, że oddajac głosy bierzecie rownież udział w losowaniu nagrody.
Link do prac na które można oddawać głosy znajduję się TUTAJ.

Przypominam rownież o tym, że do końca czerwca można zgłaszać nowe prace.
Link do regulaminu i intsrukcji konkursui znajduję się TUTAJ.

Awatar użytkownika
megalomaniacc
Moderator

Witam,
pamiętajcie, do końca czerwca można zgłaszać prace do konkursu. Jeśli macie zdjęcia ktore chcecie pokazać i zgłosić do konkursu prosze o przesyłanie.
Paamiętajcie, że prace mogą zgłaszac osoby zalogowane na forum przed 1 kwietnia.
Obrazek

Galeria
Moderator

[center]Oficjalne ogłoszenie ilości zgłoszonych prac.[/center]
  • Ogólnie zgłoszono 12 prac
  • Ilość prac w poszególnych kategoriach:
    • Akwarium: 1
      Bezkręgowiec: 2
      Roślina wodna: 3
      Ryba : 6
  • Przypominam, że od 1 lipca ropczoczął się trzeci etap konkursu i na nowo można nadsyłać swoje prace. Dwie prace z kategorii Płaz, którę były zgłoszone w I etapie, jedna praca z kategorii Akwarium zgłoszona w II etapie oraz 2 prace z kategorii Bezkręgowiec zgłoszone w II etapie, zostają autmatycznie przeniesione do III etepu, a autorzy tych prac mogą po raz kolejny zgłosić prace w tej kategorii
  • Wszystkie niezbędne informację znajdziecie w tym linku
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Galeria, łącznie zmieniany 2 razy.

Galeria
Moderator

Ze względu na to, iż ogłoszenie prac do głosowania nasątpiło 5 lipca. Głosowanie trwa do 4 sierpnia włącznie

Informację o głosowanie znajdują się po tym linkiem.

Pamiętajcię, że ]wybrane zdjęcia znajdą się w kalendarzu na 2010 rok :) i mamy nadzieję, że po zebranym doświadczeniu z tej edycji uda nam się lepiej zorganizować następną edycję.

Cały czas można zgłaszać zdjęcia do ostatniego etapu.
Ostatnio zmieniony 2009-08-01, 12:13 przez Galeria, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
cina

Post autor: cina »

Co spadła frekwencja w konkursie foto, ciekawe dlaczego ?? Czyżby ludzie bali się przegrywać, a może krytyki się boją ? Bo zdjęcia to chyba każdy zrobić potrafi. Jest tylu użytkowników, w dziale Galeria Zdjęć jest 5 stron :!: tematów z fotkami akwariów :!: :!: . Czy takim problem jest wysłanie zdjęcia :?: :?:

Ja pięknych, kolorowych ryb nie mam, akwarium mam szare i dla wielu z was nie ładne, ryby z resztą też, a jakoś zdjęcia do kolejnych etapów wysyłałem. Robiłem to nie tylko po to żeby frekwencję podnieść ale żeby pokazać że jestem aktywnym użytkownikiem, no i tak trochę dla zabawy :-) .

Może komuś wdepnę na ambicje i frekwencja się poprawi :mrgreen: .

Awatar użytkownika
Incognito
Moderator

Post autor: Incognito »

hmmm wiesz co ? jak dla mnie problem tkwi w promocji tego konkursu. Myślę, że jakby częściej było przypominane do kiedy i jak trzeba składać prace to by było więcej chętnych. Sam np zapomniałem już 2 raz... :cry:
Ostatnio zmieniony 2009-08-11, 09:30 przez Incognito, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
megalomaniacc
Moderator

Generalnie konkurs jest dość dobrze wypromowany na naszym forum, poza tym jest od tak długiego czasu, że chyba nikomu nie trzeba o nim przypominać. Konkurs jest dla Was nie dla mnie, ani dla forum. Jest to zabawa i ja to tak traktuje. Jeśli ktoś chce mieć kalendarz ze swoim zdjeciem to wyśle zdjęcie.
Nie ukrywam również, że w ostatnim czasie troche zaniedbałem konkurs ze względu na różne prywatne aspekty.
Zaangażowanie użytkowników przekłada się to na organizację innych konkursów, a że wiekszości zaanagażowanie jest małe to i konkursów nie ma bo nikt nie chce dawać na nie nagród.

Infomacje o zgłoszonych pracach na III etap:
  • Zdjęć na ostatni etap jest już wiecej niż na poprzednim.
  • Uda się tym razem przedstawić zdjęcia w kategorii Płaz, jak narazie jest ich 3, ale mam nadzieje, że jeszcze ktoś sie dorzuci jak, np furran ;).
  • Czekamy nadal na zdjęcia całości zbiorników.
  • Narazie mamy jedno zdjęcie rośliny, czekamy na następne
  • Infomacje o Kokursie znajdują się TUTAJ
  • Prace można zgłaszać do końca września
Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprawy Forum”