Co konkretnie masz na myśli, bo jakoś nie pojmuję Twego pisemnego toku rozumowania ?Marcin2795 pisze:Filtr HBL-501 można kupić na giełdzie akwarystycznej koło na Górnej
:)
To są raczej chojny, i nie Łódzki Związek tylko chyba razej Łódzkie Stowarzyszenie Akwarystów i Terrarystów. Pozatym Paweł zaznaczał, że interesuje go gdzieś poza Równą.Marcin2795 pisze:Przepraszam za napisanie w ten sposób, chodzi mi o giełdę akwarystyczną na ul. Równej dzielnica Górna. Wejście 10 zł bez karty , lub zgłosić się do Łódzkiego Związku Akwarystycznego złożyć zamówienie żeby tobie kupili , wiem ze tak kiedyś było.
W Łodzi nie ma dzielnic – dla celów administracyjnej obsługi ludności istnieje podział na 5 rejonów działania Delegatur Urzędu Miasta Łodzi, który w zasadzie pokrywa się z istniejącym w latach 1960 – 1992 podziałem na 5 dzielnic administracyjnychIrek pisze:ali g pisze:Irek, a czemu tam nie ma radogoszcza, retkini, olechowa, janowa, chojen, kozin??
Bo to jest mapka dzielnic a te, które wymieniłeś są osiedlami.
Hmmm kiedy dokładniej? Ciekawa informacja, może zabapinkfloyd pamięta takie czasy?Marcin2795 pisze:Wejście 10 zł bez karty , lub zgłosić się do Łódzkiego Związku Akwarystycznego złożyć zamówienie żeby tobie kupili , wiem ze tak kiedyś było.