Akcja Informacyjno - Edukacyjna - Rybka Woli Pływa
- Administrator
- Administrator
No mnie to się wydaje zupełnie oczywiste, i nie trzeba tego tłumaczyć i dawać argumentów. Zresztą, samo hasło przewodnie o tym mówi.
Każdy normalny człowiek, który spojrzy na rybkę w kubku a potem na tą samą rybkę w normalnym, choćby 30l akwarium dojdzie do tego samego wniosku - kubek jest beee.
Każdy normalny człowiek, który spojrzy na rybkę w kubku a potem na tą samą rybkę w normalnym, choćby 30l akwarium dojdzie do tego samego wniosku - kubek jest beee.
Ostatnio zmieniony 2009-04-28, 07:42 przez nefrete1, łącznie zmieniany 1 raz.
Dlaczego nie mogłaby być taka sama, jak dla innych gatunków ryb?
Ciekawa jestem jakie rezultaty da ta akcja.
Ciekawa jestem jakie rezultaty da ta akcja.
Ostatnio zmieniony 2009-04-28, 09:13 przez nefrete1, łącznie zmieniany 1 raz.
Wiesz, o ile transport taki można zrozumieć, każda ryba musi być osobno, to w sklepie można już trzymać je w czymś większym. Dla mnie z resztą, mogą je trzymać w tych kubkach w sklepie, ale po pierwsze to mogli by też ruszyć ociężałe tyłki i podmienić od czasu do czasu to 100ml wody żeby nie była żółta i nie truła ryb. A po drugie przydałaby się informacja, że ryby te tak jak inne wymagają miejsca a tu tylko tak bo tak i już. Dużo roboty nie ma a jednak większość sklepów to zlewa.poligraphica pisze:Ciekawe jaka bedzie alternatywa transportowa proponowana przez Pomyslodawcow...
Więc akcja bardzo słuszna, nie wiem czemu jesteś do niej negatywnie nastawiony.
Ja nic zlego nie napisalem o tej akcji?
Czekam z niecierpliwoscia na konkrety, mysle, ze wiecej pozytku przyniosla by edukacja samych klientow, bo umowmy sie sklepy zwlaszcza te duze sa nie refolmowalne
sklep nie bedzie robil regalu na 30 bojownikow - ktory bedzie wygladal tak: 30litrow wody 1 bojownik itd...
i efekt bedzie taki ja w naszym lodzkim sklepie w Pasazu na wlokniazy... psy w klatko pomieszczeniu jak byly tak sa.
Czekam z niecierpliwoscia na konkrety, mysle, ze wiecej pozytku przyniosla by edukacja samych klientow, bo umowmy sie sklepy zwlaszcza te duze sa nie refolmowalne

sklep nie bedzie robil regalu na 30 bojownikow - ktory bedzie wygladal tak: 30litrow wody 1 bojownik itd...
i efekt bedzie taki ja w naszym lodzkim sklepie w Pasazu na wlokniazy... psy w klatko pomieszczeniu jak byly tak sa.
No to się nie zrozumieliśmy - przepraszam.
Co do edukacji klientów, to edukują się oni właśnie w sklepie, więc tam należy wprowadzić jakieś zmiany. Ale jest to na pewno ciężkie (jeśli nie niemożliwe) bo w dużych sklepach sprzedawcy są z łapanki i mają żadne pojęcie o tym co sprzedają więc wciskają klientom same bzdury.
Co do edukacji klientów, to edukują się oni właśnie w sklepie, więc tam należy wprowadzić jakieś zmiany. Ale jest to na pewno ciężkie (jeśli nie niemożliwe) bo w dużych sklepach sprzedawcy są z łapanki i mają żadne pojęcie o tym co sprzedają więc wciskają klientom same bzdury.