144l -------->>> 306l [Tanganika] - cina
-
Witam,
nie ma jeszcze co prawda oświetlenia zrobionego, ale jest prowizorka :), tak prezentuje się część akwarium

nie ma jeszcze co prawda oświetlenia zrobionego, ale jest prowizorka :), tak prezentuje się część akwarium

Ostatnio zmieniony 2009-07-14, 13:17 przez cina, łącznie zmieniany 3 razy.
Moja była Tanganika -
Oświetlenie zainstalowane 2x18W OSRAM 880

Telmatochromisy Vittatus Schell

J. Dickfeldi

Paracyprychromis Brieni Kitikumba

Telmatochromisy Vittatus Schell

J. Dickfeldi

Moja była Tanganika -
Jest to fragment obudowy tablicy elektrycznej. Jestem elektrykiem i udało mi się wyrwać takie cośali g pisze:z czeko jest zrobiona ta obudowa do lamp?? jest fabryczna czy sam robiłeś??

Moja była Tanganika -
Dziękuje, widzę że ktoś tu czasem zajrzyBardzo mi się podoba Twoje akwarium. Szczególnie po przeprowadzce. Zatwardzasz jakoś specjalnie wode?

mogę.
no trochę na pewno dająpewnie muszelki robią swoje ;))
Moja była Tanganika -
Hahaha! A wiecie jaką twardość ma woda na smulsku? Kurcze, wciąż ciężko mi jest wydać te kilkadziesiąc zł na testy.
Michał a powiedz, gdzie kupowałeś wapienie - ja widziałam na Jana Pawła ale dość drogie tam były :/
A i muszelki sam przygotowywałeś, czy kupiłeś? Bo są śliczne, nie wyglądają na nasze winniczki (?)
Natchniona wyglądem Twojego akwa i pomysłem cmepero chyba podejmę sie kolejnego wyzwania
Ale na razie zbieram informacje - stąd te pytania.
Michał a powiedz, gdzie kupowałeś wapienie - ja widziałam na Jana Pawła ale dość drogie tam były :/
A i muszelki sam przygotowywałeś, czy kupiłeś? Bo są śliczne, nie wyglądają na nasze winniczki (?)
Natchniona wyglądem Twojego akwa i pomysłem cmepero chyba podejmę sie kolejnego wyzwania

Ale na razie zbieram informacje - stąd te pytania.
Jeśli dobrze pamiętam t kupował je na allegro przynajmniej pamiętam że była rozmowa na ten temat i stanowczo nie są to muszelki winniczków ;)nefrete1 pisze:A i muszelki sam przygotowywałeś, czy kupiłeś? Bo są śliczne, nie wyglądają na nasze winniczki (?)
[9L] Korytko: ?
[12L] Corner: White Pearl | Clithon Corona
[20L] Green Tank: Babaulti | Red Cherry | Clithon Corona
http://www.akwarysci.com/forum/viewtopic.php?t=98
[12L] Corner: White Pearl | Clithon Corona
[20L] Green Tank: Babaulti | Red Cherry | Clithon Corona
http://www.akwarysci.com/forum/viewtopic.php?t=98