720L [w drodze do Tangi]
Napisz no mi dokładnie gdzie stoi ta kobitka z rybami, to może ktoś jak będzie na równej to mi numer telefonu weźmie.
http://www.allegro.pl/item1006541526_al ... anika.html
zastanawiam się na kupnem tylko nie mam miejsca na 5 szt
, wziąłbyś ze 2 szt ?
http://www.allegro.pl/item1006541526_al ... anika.html
zastanawiam się na kupnem tylko nie mam miejsca na 5 szt

Moja była Tanganika -
Napisz jak tam twoja filtracja się sprawdza, bo zamierzam większe akwa może w przyszłym roku "popełnić" i też będę chyba coś z filtrem własnej roboty kombinował.
Moja była Tanganika -
No więc tak. Filtracja dopuki była szczelna było wszystko ok ale niestety obie beczki sie przedziurawiły i pare litrów wody poszło na podłogę i teraz chodzi tetratec ex 2400.
Jak bedziesz miał zamiar robić to z chęcią się podzele moim spostrzeżeniami i uwagami co do konstrukcji itp.
A tak pozatym w akwa nic sie nie zmienio poza przybyciem 8 młoduch multików :) i zgonem jednego zamęczonego ocellatusa.
Akwarium pełni swoją rolę dekoracji biura i niema z nim żadnych problemów.
Jak bedziesz miał zamiar robić to z chęcią się podzele moim spostrzeżeniami i uwagami co do konstrukcji itp.
A tak pozatym w akwa nic sie nie zmienio poza przybyciem 8 młoduch multików :) i zgonem jednego zamęczonego ocellatusa.
Akwarium pełni swoją rolę dekoracji biura i niema z nim żadnych problemów.
Ostatnio zmieniony 2010-08-23, 19:34 przez Vendredi, łącznie zmieniany 2 razy.
Więc się podzielVendredi pisze:Jak bedziesz miał zamiar robić to z chęcią się podzele moim spostrzeżeniami i uwagami co do konstrukcji itp.

Moja była Tanganika -
Co do tego to odezwij sie na gg, niebędziemy bez sensu postów nabijać.
Co do tego co się dzieje w baniaku to rybki dojrzały i widać że im się podoba, wytarły mi sie multiki juz chyba 4 raz, jak narazie tylko pierwszy miot nie przeżył z każdego kolejnego uchowało się po kilka sztuk. Wytarły się też leleupi ale nic nie przeżyło a dzisiaj pojawiły się młode j. regani, j. dicfeldi też widać, że coś kombinują :)
Zdjęć nie wstawię bo nic się nie zmieniło, a maluchów i tak nie uda mi sie uchwycić no jedynie dno się zmieniło bo jest non stop przekopywane :)
Co do tego co się dzieje w baniaku to rybki dojrzały i widać że im się podoba, wytarły mi sie multiki juz chyba 4 raz, jak narazie tylko pierwszy miot nie przeżył z każdego kolejnego uchowało się po kilka sztuk. Wytarły się też leleupi ale nic nie przeżyło a dzisiaj pojawiły się młode j. regani, j. dicfeldi też widać, że coś kombinują :)
Zdjęć nie wstawię bo nic się nie zmieniło, a maluchów i tak nie uda mi sie uchwycić no jedynie dno się zmieniło bo jest non stop przekopywane :)
Ostatnio zmieniony 2010-09-09, 17:40 przez Vendredi, łącznie zmieniany 1 raz.