masz spory baniak z dobrymi predyspozycjami - można coś ciekawego z tego stworzyć ;))
Tylko, że masz standardowe oświetlenie i daje niecałe 0.5 W na litr - to trochę mało, mógłbyś je trochę zmodyfikować, żeby roślinki lepiej rosły ;) Jak dla mnie takiego kształtu korzenie jak ty masz powinny być czymś osadzone, gdyż zbytnio rażą oko (przynajmniej moje). Posadź na nim jakiś mech, ewentualnie te anubiasy co masz. Zachowuj planowania akwa 1 2 3 plan wtedy jest efekt głębi i baniak się "powiększa". Pamiętaj też, żeby zakryć osprzęt roślinkami ;)
Co do obsady - zarówno brzanki, tetry jak i razbory to ryby stadne <- masz ich w zbyt małych ilościach. Ja bym osobiście pozbył się molinezji, bo zaraz będziesz mógł je wydawać na kilogramy :P Dokupił brzanek (10) i razbor (15)tak, żeby była ich widoczna ilość (tetry w tym układzie bym wydalił ze społeczności twojego akwarium :P).
Podłoże też takie sobie (im mniejsza granulacja tym lepiej) no i fototapeta - fuj
Ps: z tyłu po prawej stronie wydaj mi się, że widzę bacope,a nie ma jej w opisie ;)