Tak naprawdę wszystko jest droższą inwestycją,bo akwarystyka to nie jest tanie hobby.fracassant pisze:droższa inwestycja
Tak na marginesie spytam po co założyłeś ten zbiornik,bo tak się zastanawiam i nie mogę znaleźć odpowiedzi.
Tak naprawdę wszystko jest droższą inwestycją,bo akwarystyka to nie jest tanie hobby.fracassant pisze:droższa inwestycja
wedlug mnie tansze niz trzymanie kota w domu :)Lukiki pisze:Tak naprawdę wszystko jest droższą inwestycją,bo akwarystyka to nie jest tanie hobby.
...Lukiki pisze:Tak na marginesie spytam po co założyłeś ten zbiornik,bo tak się zastanawiam i nie mogę znaleźć odpowiedzi
dzieki za info, nie wiedzialem. bez problemu da sie to poprawic. dodam jeszcze ze ziemi jest wiecej niz widac, poniewaz wiekszosc zakrywa metalowy profil :)nefrete1 pisze:tuż przy szybie nie powinno być jej widać
Również i jak jest piasek przy szybie stanowi on doskonałe źródło powstawania może nie tyle co glonów a sinic...Niestety, ale sam to doświadczyłem w moim akwanefrete1 pisze:tuż przy szybie nie powinno być jej widać. Gdy dochodzi do niej światło mogą namnożyć się glony.
Jak już to świetnie ujął Zami...PMS daje znać o sobie...Dobra rada, ale czy z niej skorzysta?nefrete1 pisze:Lukiki, bardzo Cię lubię, ale się czepliwy zrobiłeś, wszystko Cię irytuje i strasznie się wszystkiego czepiasz. Wyluzuj trochę
...ale nic z tego nie będzie,wiem,ale powiem Ci,że ja za sobą też bardzo przepadamnefrete1 pisze:Lukiki, bardzo Cię lubię, ale
Hehehe...spoko Lukiki...patrząc na wiek to mnie już to nie grozi, raczej lata przejściowe...nie urażając kobietLukiki pisze:PMS-a,to chyba ma cie Wy
hehe i to by było na tyleLukiki pisze:...ale nic z tego nie będzie,wiem...nefrete1 pisze:Lukiki, bardzo Cię lubię, ale