66 l [ogólne] bojownikowo - Iza [aktualizacja]
bardzo piękne zdjęcia ;)
co robisz, żeby bojek się tak pięknie stroszył? chodzi mi o sytuacje kiedy obok nie ma samicy? bo u mnie juz jeden strzępiasty czerwono-czarny potwor pływa, ale,że sam to nie rozklada tak pięknie płetw... czy lusterko wsadzone do wody, na czas zdjęć pomoże?
a i moje black molki mają ogonki takie ostro zakonczone z góry i z dołu. takie wystające "szpikulce" :P
co robisz, żeby bojek się tak pięknie stroszył? chodzi mi o sytuacje kiedy obok nie ma samicy? bo u mnie juz jeden strzępiasty czerwono-czarny potwor pływa, ale,że sam to nie rozklada tak pięknie płetw... czy lusterko wsadzone do wody, na czas zdjęć pomoże?
a i moje black molki mają ogonki takie ostro zakonczone z góry i z dołu. takie wystające "szpikulce" :P
I. oscary,plecostomusy
II. ogólne(skalary itd.)
III. krewetkarium
IV. bojownikarium(w trakcie tworzenia- czeka na ryby;) )
V. - paletarium (juz niedługo zarybienie)
VI. - malawi (w planach)
II. ogólne(skalary itd.)
III. krewetkarium
VI. - malawi (w planach)
Tak, przystaw lusterko do szyby akwarium (nie musisz go wstawiać do środka).
Tylko tak jak napisałaś - rób to na czas zdjęć. Wydaje mi się, że popisywanie się przed samiczkami to dla bojownika coś innego niż stres związany z próbą przegnania rywala.
Milonezje mają różne ogonki: albo półokrągłe - tak jak moja, ale księżycowe - tak jak Twoje :)
Tylko tak jak napisałaś - rób to na czas zdjęć. Wydaje mi się, że popisywanie się przed samiczkami to dla bojownika coś innego niż stres związany z próbą przegnania rywala.
Milonezje mają różne ogonki: albo półokrągłe - tak jak moja, ale księżycowe - tak jak Twoje :)
Ostatnio zmieniony 2008-11-05, 10:57 przez nefrete1, łącznie zmieniany 3 razy.
ale wydawało mi się ze black molly mają tylko taki :D wydawało mi się :)
ale i tak mimo ze juz 4 dzien bojek jest u mnie, to nie rzuca się na jedzenie za łapczywie no i niestety nie reaguje na lustro. moze musi lusterko postac dłuzej;)
ale i tak mimo ze juz 4 dzien bojek jest u mnie, to nie rzuca się na jedzenie za łapczywie no i niestety nie reaguje na lustro. moze musi lusterko postac dłuzej;)
I. oscary,plecostomusy
II. ogólne(skalary itd.)
III. krewetkarium
VI. - malawi (w planach)
II. ogólne(skalary itd.)
III. krewetkarium
VI. - malawi (w planach)
Nefretete1 oczywiście ma racje :) czasem nie wiadomo skąd z rodziców "czarnych" wychodzą młode pstrokate czarno-biało-szare :)lady_moto pisze:ale wydawało mi się ze black molly mają tylko taki :D wydawało mi się :)
lusterko nie musi wcale stać dłużej, jeżeli bojownik miałby się zainteresować nim to od razu by je "zaatakował". widocznie masz jakiś wybrakowany model xDale i tak mimo ze juz 4 dzien bojek jest u mnie, to nie rzuca się na jedzenie za łapczywie no i niestety nie reaguje na lustro. moze musi lusterko postac dłuzej;)