[75,6] Betta Unimaculata
sa kaskiem dla moich bojownikow wielkich, szczegolnie jak wyjezdzalem i nie karmilem obsady dluzej, tak to bardzo ruchliwe ryby, lubia plywac pod prad, jedza tylko miecho, przeczytalem, ze stadne natomiast nie bardzo sie ak zachowuja, w tej chwili mam samice i dwa samce, plywaja w miare razem, ale bywa tak,ze siedza oddzielnie, szybkie i zwinne przy karmieniu, a ze dostaja zywego wodzienia to maja sie czym wykazac, pobieraja pokarm z toni jak i z dna, suche zarcue raczej niechetnie aczkolwiek paleczki dla krabow hikari wsuwaly bardzo chetnie (nie znam stworzenia co by tego nie jadlo), co by tu jeszcze napisac, temperatura 27 stopni, woda dokwaszana delikatnie, lubia siedziec na lisciach katepangu
z racji wielkosci odradzam trzymania z wiekszymi rybami, w slodkiej wodzie same z siebie nie padly, plywaja zywo, jedza chetnie, sa ladnie wybarwione
z racji wielkosci odradzam trzymania z wiekszymi rybami, w slodkiej wodzie same z siebie nie padly, plywaja zywo, jedza chetnie, sa ladnie wybarwione
Co by tu napisać... 

Na ile oceniasz ich wiek i czy planujesz je rozmnażać ? Z tego co czytam nie jest to jakoś nazbyt skomplikowane.
Taki filmik znalazłem: http://www.youtube.com/watch?v=WRIspeT6 ... re=related
Ciekawe czy z Twoimi bojkami też by sobie poradził ;)
Taki filmik znalazłem: http://www.youtube.com/watch?v=WRIspeT6 ... re=related
Ciekawe czy z Twoimi bojkami też by sobie poradził ;)
Nowy nabytek z naszej giełdy
Betta splendens Dragon SD, jak go kupowałem był rozłożony i wyglądał jak HM, ale teraz widzę, że to Delta, szkoda, ale ta czerwień z czarnymi końcówkami i łuska nadrabia
Jeszcze się boi aparatu, ale się oswoi, za to unimaculaty pchały się pod obiektyw :P

Betta splendens Dragon SD, jak go kupowałem był rozłożony i wyglądał jak HM, ale teraz widzę, że to Delta, szkoda, ale ta czerwień z czarnymi końcówkami i łuska nadrabia

Jeszcze się boi aparatu, ale się oswoi, za to unimaculaty pchały się pod obiektyw :P

Co by tu napisać...