BOO początki
-
- Kontakt:
BOO początki
Mam pytanie odnośnie forum BOO.
Było coś przed nim czy było to pierwsze łódzkie forum ?
Było coś przed nim czy było to pierwsze łódzkie forum ?
Ostatnio zmieniony 2009-11-24, 09:57 przez zabapinkfloyd, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
A po co ? Rozumiem, że przejęliśmy niejako użytkowników boo, ale to jest zupełnie nowe forum na którym chyba nie trzeba umieszczać odnośników do czegoś co i tak chyliło się do upadku.
Z całym szacunkiem do użytkowników, moderatorów i adminów boo, ale wydaje mi się ze pisanie w banerze o poprzednim forum jest trochę bezsensu skoro to forum ma inna formę i ciutkę inne zadanie.
Z całym szacunkiem do użytkowników, moderatorów i adminów boo, ale wydaje mi się ze pisanie w banerze o poprzednim forum jest trochę bezsensu skoro to forum ma inna formę i ciutkę inne zadanie.
Pozdrawiam
Piotr
Piotr
-
- Kontakt:
Nie będzie to odnośnik, tylko umieszczenie trzech liter boo jako pozostawienie pamiątki po forum na którym spędziliśmy trochę czasu i przyswoiliśmy trochę wiedzy.
Nie wnikam czy to nazwa serwera czy nie, dla większość osób boo to forum akwarystyczne.
Literki nie będą za duże.
A upadło dlatego że jest duża konkurencja na rynku, takie czasy.
I nie widzę najmniejszego powodu żeby nie umieścić tych trzech liter.
A zdania jak zawsze będą podzielone.
Ale chyba nie będzie to zamachem na forum i mu nie zaszkodzi :)
Nie wnikam czy to nazwa serwera czy nie, dla większość osób boo to forum akwarystyczne.
Literki nie będą za duże.
A upadło dlatego że jest duża konkurencja na rynku, takie czasy.
I nie widzę najmniejszego powodu żeby nie umieścić tych trzech liter.
A zdania jak zawsze będą podzielone.
Ale chyba nie będzie to zamachem na forum i mu nie zaszkodzi :)
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez zabapinkfloyd, łącznie zmieniany 3 razy.
Czy jak kupujesz nowe auto to przyklejasz na niego znaczek ze starego ? Tak aby zostawić po nim ślad?
Wydaję mi się, że wstawianie w nasze logo "trzech literek BOO" będzie wprowadzało niepotrzebny zamęt. Może dla ludzi, którzy byli kiedyś na boo będzie to coś oznaczać ale dla nowych użytkowników to będzie niezrozumiały szyfr.
Uważam, że zostawienie linku do archiwum poprzedniego forum będzie wystarczającą wskazówką dla wszystkich. Zresztą już taki dział jest lecz nikt z nim nic nie robi.
Wydaję mi się, że wstawianie w nasze logo "trzech literek BOO" będzie wprowadzało niepotrzebny zamęt. Może dla ludzi, którzy byli kiedyś na boo będzie to coś oznaczać ale dla nowych użytkowników to będzie niezrozumiały szyfr.
Uważam, że zostawienie linku do archiwum poprzedniego forum będzie wystarczającą wskazówką dla wszystkich. Zresztą już taki dział jest lecz nikt z nim nic nie robi.
Pozdrawiam
Piotr
Piotr
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jako dowód uznania dla osób które zrobiły forum.
I dla tych co pisali na nim posty i przekazywali swoja wiedzę innym.
Myślę ze warto.
Powiemy ze to pozostałości po UFO.
I dla tych co pisali na nim posty i przekazywali swoja wiedzę innym.
Myślę ze warto.
Powiemy ze to pozostałości po UFO.
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez zabapinkfloyd, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt: