Wyłudzenie
Wyłudzenie
Witam wszystkich miłośników akwarystyki. Chciałbym wszystkich ostrzec aby nie dokonywali zakupów i nie wstawiali w komis sprzętu akwarystycznego oraz ryb, w sklepach o nazwie NEMO mieszczących się w Kaliszu. W związku z tym że zmieniałem obsadę oraz akwarium wstawiłem do wyżej wymienionego sklepu akwarium w raz z osprzętem oraz rybami na sumę 1.500 zł, do dnia dzisiejszego nie odzyskałem ani pieniędzy ani ryb, chciałbym wszystkich przestrzec aby nie dokonywali zakupów oraz transakcji w wyżej wymienionych sklepach. Chciałbym nadmienić że akwarium oraz cała obsada została sprzedana.Właściciel powiedział mi że mam uiścić opłatę w kwocie 50zł za karmienie i obsługę. Chciałbym wszystkich ostrzec aby omijali te sklepy w Kaliszu.Pozdrawiam - zdesperowany
Ostatnio zmieniony 2009-11-24, 10:11 przez jacolinda, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam ponownie. Po rozmowie z POLICJĄ zaczynamy działać!!! dowiedzieliśmy się, że jest to przywłaszczenie mienia obwarowane paragrafami i wystarczą świadkowie tego incydentu, a w tym momencie policja bierze to w swoje ręce. Sprawa przebiega znacznie szybciej i o wiele prościej. Mamy nadzieje, że zakończy się sukcesem i, że gość nikogo już nie skrzywdzi. Proszę trzymajcie kciuki, aby się powiodło. Pozdrawiamy.
Tak a'propos dzis bylem w ZooNatura i szok. Pawioka w akwarium 20l i taka duza ze nawet nie plywa tylko wisi w powietrzu. Chyba policja moze cos z tym zrobic? A moze jakies towarzystwo przyjaciol ryb czy cus. I nastepna ciekawostka Tetra EX 1200 490 zl a na allegro 270 bez przesylki :P Zapraszam wszystkich na zakupy do ZooNatura :P