Podopieczny fundacji Mam Marzenie
- strzaalkaa
- strzaalkaa
Ja mam jeszcze pytanie dotyczące zamku: jest pusty w środku z możliwością zajrzenia do środka od spodu?
Jakiś czas temu, gdy siostra miała swoje akwarium z bojownikiem- uparła się właśnie na taki zameczek. Z czasem w środku rozwinął się jakiś 'glon' tudzież inne ustrojstwo (nie jestem w stanie stwierdzić cóż to było. Miało postać czarnej, galaretowatej mazi). Oprócz paskudnego wyglądu w razie wypłynięcia- cuchnęło to niezbyt przyjemnie. W dodatku nie dało się tego wyczyścić i zamek powędrował do kosza.
Nie wiem czy to pojedynczy taki przypadek, czy nie, ale wydaje mi się, że lepiej zapobiegać niż leczyć...
Jakiś czas temu, gdy siostra miała swoje akwarium z bojownikiem- uparła się właśnie na taki zameczek. Z czasem w środku rozwinął się jakiś 'glon' tudzież inne ustrojstwo (nie jestem w stanie stwierdzić cóż to było. Miało postać czarnej, galaretowatej mazi). Oprócz paskudnego wyglądu w razie wypłynięcia- cuchnęło to niezbyt przyjemnie. W dodatku nie dało się tego wyczyścić i zamek powędrował do kosza.
Nie wiem czy to pojedynczy taki przypadek, czy nie, ale wydaje mi się, że lepiej zapobiegać niż leczyć...

- strzaalkaa
- strzaalkaa
- strzaalkaa
Zbieramy wyposażenie, co kto miał do zaoferowania a więc:
przyjmę do końca tygodnia rośliny do akwarium, najlepiej nurzańca, rogatka , anubiasa i microzorium ewentualnie inne, łatwe w uprawie :)
a co do rybek jeśli ktoś ma odsprzedać ładne gupiki to czekam na informacje,
przyda się też piasek lub drobny żwirek,
jeśli nie kupimy co brakuje.
przyjmę do końca tygodnia rośliny do akwarium, najlepiej nurzańca, rogatka , anubiasa i microzorium ewentualnie inne, łatwe w uprawie :)
a co do rybek jeśli ktoś ma odsprzedać ładne gupiki to czekam na informacje,
przyda się też piasek lub drobny żwirek,
jeśli nie kupimy co brakuje.
Pedagog ...w trakcie studiów :)
Kobieta wybaczy ci wszystko...prócz tego ,że jej nie kochasz..
Kobieta wybaczy ci wszystko...prócz tego ,że jej nie kochasz..
- strzaalkaa