nikt na forum nie ma zoologicznego albo sklepu meblowego? chętnie w takowych ośrodkach podjąłbym pracę.
Dobra nawet za mniejszą kasę chętnie coś na popołudnia podejmę. Sprzątanie mieszkań biur to też dla mnie nie jest wyczyn potrzebna mi kasa barzdzoo kilka moich ostatnich inwestycji okazało się być nie trafionymi:(
z tego co pamietam to z miesiac temu jak bylem w M1 szukali pracownika w zoologicznym, poszukaj sobie numeru w internecie i zadzwon moze jeszcze aktualne :)
w World of Warcraft to jedynie zostaje mu sprzedawanie kasy, bo rzeczy to raczej ciężko, bo nie bardzo się da, do tego musiałby siedzieć po 10h dziennie w grze i robić przez te 10h jedno i to samo...
musiałby się przeprowadzić do Chin, bo Chińczycy słyną z famienia Golda w Warcrafcie :) widziałem nawet fotki z takiej ala firmy gdzie siedziało 30 osób i grali cale dnie i noce i zbierali kasę a później właściciel je sprzedawał... Ale mieli okropne warunki itd...
mało płacą niestety 1200zł gdybym chciał już bym tam pracował ale wymagania za..... , a praca marna. Poza tym potrzebuję pracy która by się trochę dopasowywała do mojej szkoły i pierwszej podstawowej pracy. Pracuję w wtorki rano, czwartki cały dzień i piątki też rano. Więc grafik mam troszkę zapchany
Ostatnio zmieniony 2010-06-08, 16:08 przez king, łącznie zmieniany 1 raz.
Znam 3 takowe agencja i można się dopasować godzinowo-nie ma problemu jeśli chodzi o ciągłość pracy tzn. np możesz pracować pon czw pt jak chcesz o ile będzie zlecenie i jesteś studentem do 25 roku życia ;)