Opinie sklep Rybarium

rozmowy na dowolne tematy
ODPOWIEDZ
jabol

Post autor: jabol »

chwialek pisze:Mam pytanie do rybarium... i jabola...

moze to nie polityczne, podawac link do konkurencji ale...:

http://sklep.roslinyakwariowe.pl/krakow.php

na pytanie dotyczace skarbowki i uokik - poprosze Jarka coby odpowiedzial

PS

link podalem aby PRZECZYTAC OPIS na ww stronie :) a nie po to aby tam sie zaczac zaopatrywac :) :) :)

Awatar użytkownika
artnow
Kontakt:

Post autor: artnow »

No i nic dziwnego - wiele sklepów stosuje taką politykę cenową.

Uważam, ze nie ma w tym nic zdrożnego, jeśli tylko jest to jasno podane do wiadomości klientom.
Pozdrawiam

Artur Nowacki vel artnow

niezadowolona

Post autor: niezadowolona »

Rybarium Łódź -"Pan" który nas obsługiwał był bardzo bezczelny i w dodatku oszukał nas z cenami. Po pierwsze pytaliśmy się telefonicznie czy ceny są takie jak na stronie internetowej. Odpowiedział że tak, po drugie chcieliśmy słabszy filtr taki na 45 l. a on nam wcisnął taki który był za mocny i o wiele,wiele droższy. Jeśli "Pan" cen nie pamięta to powinien na każdym artykule ją umieścić, a nie strzelać sobie(a dzisiaj będzie taka cena). Po trzecie nie chciał nam sprzedać rybek, bo stwierdził że dopiero co kupiliśmy akwarium, a co on jasnowidz ?? To tylko jedno akwarium można mieć w domu ?? A jak ktoś przyjdzie tylko po rybki to poprosi o zdjęcie akwarium ???? Po powrocie do domu i sprawdzenie cen z paragonu z tymi które znajdują się na stronie okazało sie że zostaliśmy oszukani na około 20 zł - super zysk, zważywszy na to że gdyby nas nie wykiwał przyszlibyśmy po rybki za około 200 zł. Jego strata - NIE POLECAM TEGO SKLEPU.

Awatar użytkownika
megalomaniacc
Moderator

Post autor: megalomaniacc »

Temat cen w rybarium był omawiany kilkukrotnie. Ceny na stronie są cenami jeśli kupuję się przez internet, ceny w sklepie stacjonarnym są (nie zawsze) trochę wyższe - prawa rynku
Obrazek

maksior

Post autor: maksior »

Ale bezczelność jest też taka sama jak na stronie czy wyższa..? :evil:
Arek

Awatar użytkownika
wwwampir

Post autor: wwwampir »

Jakaś nagonka zaczyna się na Rybarium?

Najpierw jedna nieszczęsna naciągnięta dziewczyna (która skoro kupiła inny filtr niż ten po który się wybierała sama chyba niebardzo wiedziała co chce) a teraz bezczelność na stronie internetowej?

Coraz weselej :)

Znam doskonale od wielu lat całą ekipę Rybarium osobiście i ani nie zauważyłem tam nikogo chamskiego ani niekompetentnego.

Awatar użytkownika
paluszekrybny

Post autor: paluszekrybny »

No a tam nie ma nigdzie cen na artykułach czy półkach żeby zobaczyć ?

baq
Kontakt:

Post autor: baq »

Witam

bardzo nie lubie gdy kto rejestruje sie tylko po to zeby kogos obsmarowac

druga sprawa ze nikt Ci niczego nie wcisnie na sile, sama decydujesz co kupic
poza tym nie wiem jaki niby za mocny filtr Ci pan wcisnal ale jesli nie byl to eheim 2026 to filtr nie jest za mocny :)

Jesli mozna spytac to ile masz akwariow w domu ?
Cos mi sie wydaje ze to wlasnie Twoje pierwsze akwarium i tutaj naleza sie duze brawa dla obslugi sklepu!

Roznica w cenach pomiedzy sklepem stacjonarnym a internetowym jest faktycznie kontrowersyjna, ale ja kupujac w rybarium zawsze zamawiam przez internet i odbieram osobiscie. W domu moge sie dobrze zastanowic co chce i nikt mi niczego nie "wcisnie"

ps. chcialas kupic do akwarium 45l ryby za 200zł??? co to za rybki??

king
Kontakt:

Post autor: king »

ławica kubotów albo galaxy pewnie:)

jabol

1) ceny w sklepie stacjonarnym sa takie same jak w sklepie internetowym - pod warunkiem ze zamowienie zlozone bedzie droga internetowa. po zlozeniu zamowienia klient czasami musi poczekac na skompletowanie. jesli zostanie to uczynione - klient otrzymuje stosowna informacje na swoim profilu: GOTOWE DO ODBIORU W SKLEPIE.

2)jesli ktos pyta: czy ceny w sklepie stacjonarnym sa takie same jak w necie - odpowiadamy zgodnie z tym co jest napisane POD KAZDYM ARTYKULEM NA STRONIE WWW, ze: owszem sa takie same ale (cyt.) "Prezentowane poniżej ceny obowiązują tylko i wyłącznie w przypadku zakupów internetowych "

Amen

Awatar użytkownika
Incognito
Moderator

Post autor: Incognito »

Ja byłem kilka dni temu w Rybarium w poszukiwaniu Ramirezek (których niestety nie było ), ale poza tym odniosłem wrażenie miłej obsługi, bo sprzedawca i polecił mi inne sklepy oraz miejsca gdzie mógłbym dostać owe stworzenia oraz chwile pogawędził.
Moje odczucia są pozytywne choć warto by było wzbogacić asortyment o pielęgniczki :P

niezadowolona

Post autor: niezadowolona »

Po pierwsze żadna nagonka tylko szczera prawda.
Po drugie po co mówią że takie same jak na stronie jak rzeczywistość jest inna.
Po trzecie w sklepie nie ma żadnych cen na artukułach.
jabol pisze:2)jesli ktos pyta: czy ceny w sklepie stacjonarnym sa takie same jak w necie - odpowiadamy zgodnie z tym co jest napisane POD KAZDYM ARTYKULEM NA STRONIE WWW, ze: owszem sa takie same ale (cyt.) "Prezentowane poniżej ceny obowiązują tylko i wyłącznie w przypadku zakupów internetowych"

Rybarium proszę aby nie wciskać teraz ludziom ciemnoty, ponieważ dzwoniąc do WAS nikt nie powiedział że "Prezentowane poniżej ceny obowiązują tylko i wyłącznie w przypadku zakupów internetowych" tylko odpowiedział że takie jak na stronie. Ehh...
Ostatnio zmieniony 2010-07-13, 07:24 przez niezadowolona, łącznie zmieniany 1 raz.

mkslonik

Post autor: mkslonik »

Nikt ci nie kazał kupować jak ci nie odpowiadało a skoro byłas juz zorientowana w cenach internetowych to czemu nie zamowilłas przez neta zawsze mozna sie ich spytac przy zamawianiu przez neta i służą dobra radą. Zawsze pomagali bardzo dobrze w doborze artykołow i niegdy nie odniosłem wrazenia że chca naciagnąc a raczej dobrze doradzić a ostateczna decyzje co sie kupi podejmuje w końcu kupujący a nie sprzedajacy tak że juz dopusc sobie z tymi banialukami na ich temat.

jabol

niezadowolona pisze: Rybarium proszę aby nie wciskać teraz ludziom ciemnoty,
ja Ciebie nie przekonam - Ty mnie rowniez nie.

w zwiazku z powyzszym .... zegnam czule :)

Awatar użytkownika
mat114

Post autor: mat114 »

Byłem dzisiaj w rybarium w sumie niewiele kupiłem, ale pogadałem i jak zawsze jestem zadowolony bo wyniosłem sporo. Właśnie taki sklep powinien być z doświadczoną obsługą, która w kwestii akwarystyki wiele wie.

Według mnie to co mówisz jest zupełnie nie adekwatne do prawdy. Tyle z mojej strony. dziękuje dobranoc :-P
Posiadanie zwierząt NIE JEST obowiązkiem, natomiast ich posiadanie RODZI OBOWIĄZKI.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Porozmawiajmy”