mam prośbę.jeśli ktoś z Was wie gdzie kupie naprawdę tanio neonki to niech da znac.ja w sklepie kupowałem po 2,5 zł a na giełdach po 1,5-2 zł.nie stac mnie na wieksza liczbe niestety.nie przelewa się:( prosze moze ktoś z was zna kogos kto koci te rybki i ma na zbyciu z 40-50 sztuk.chetnie kupie byle taniej.prosze o pomoc na pw.dziekuje z góry.
zdecydowanie.rybki nie padaja a pozatym okazyjnie kupiłem baniak i nowy filtr i grzxałkę, bo mam zbiornik 180 l z szafeczką.i powiem ci że marzy mi sie taka łączka jak u ciebie bo przepięknie wygladała:) a jak tam u ciebie (was)?
i te gupiczki od ciebie się trzymają.tzn zostąły dwa samczki które już kolory na ogonach łapią i samiczka i maluch który jesscze nie wiem jakiej jest płci.i mają się świetnie więc wsio na dobrej drodze.poza tym za twoją rada pogadałem z siwym i wziałem slimaków kilkanascie.i tez mają się świetnie:)pozdrawiam:)
a wiesz gdzie moge kupić tych neonów jednych io drugich może? pewnie nie bo ty gupiczki masz...ja dla mojej małej chcę kupic ławice porządną.i z czasem troszkę brzanek.i tyle.i mam nadzieję że gupiczki twoje z czasem sie pomnożą jak dorosną:) pozdrawiam.
1. Nie pisz posta pod postem - opcja zmień i wprowadź dodatkowy tekst do poprzedniego.
2. Jeśli gupiczki się rozmnożą + brzanki + stado neonów - chyba już trochę za dużo ....
3. W kwestii zakupu - giełda na równej lub ... PW
Już zakupiłem 40 szt za 1,20.i zdrowe są.no fakt.3 odeszły.ale reszta ma się świetnie i kolory łapie powolutku.wielkie dzięki za pamięć jednak:) pozdrawiam.