BOO początki

rozmowy na dowolne tematy
Awatar użytkownika
cmepro
Kontakt:

Post autor: cmepro »

Widać że żabie zależy, więc ja mam taką propozycje... na szarym tle umieść szary napis boo i po sprawie, napis będzie, ale będzie niewidoczny :mrgreen: Wilk syty i owca cała :mrgreen:
[9L] Korytko: ?
[12L] Corner: White Pearl | Clithon Corona
[20L] Green Tank: Babaulti | Red Cherry | Clithon Corona
http://www.akwarysci.com/forum/viewtopic.php?t=98

Awatar użytkownika
Kubiszon
Administrator

Post autor: Kubiszon »

Nie no Artur, tzn żaba, marudzisz jakbyś przechodził kryzys wieku średniego a Ty przecież masz go już za sobą... Boo było i już. Było to Łódzkie forum, to też jest Łódzkie i to je łączy. Możemy zrobić dział, w którym napiszemy krótką historię tego jak i co się działo z Łódzką Akwarystyką i Łódzkim Forum, pisząc przy tym o stornie na serwerze boo. Możemy opisać tam osoby, które działały na tamtym forum i osoby, które działają przy tym. Myślę, że to będzie lepsze niż boo, które dla nowych ludzi nic nie będzie oznaczało.

Awatar użytkownika
cmepro
Kontakt:

Post autor: cmepro »

Co do BOO nie mogę się szerzej wypowiadać bo, nigdy na nim nie pisałem, zdarzyło mi się kilka razy przewertować je. Faktycznie mi BOO niewiele mówi poza tym co tu wyczytałem i pewnie takich jak ja jest sporo, taka mała wzmianka jak piszę Kubiszon to niezły pomysł.
Ostatnio zmieniony 2008-06-30, 23:30 przez cmepro, łącznie zmieniany 1 raz.
[9L] Korytko: ?
[12L] Corner: White Pearl | Clithon Corona
[20L] Green Tank: Babaulti | Red Cherry | Clithon Corona
http://www.akwarysci.com/forum/viewtopic.php?t=98

Awatar użytkownika
pszemoo

Post autor: pszemoo »

Kubiszon pisze:Nie no Artur, tzn żaba, marudzisz jakbyś przechodził kryzys wieku średniego a Ty przecież masz go już za sobą... Boo było i już. Było to Łódzkie forum, to też jest Łódzkie i to je łączy. Możemy zrobić dział, w którym napiszemy krótką historię tego jak i co się działo z Łódzką Akwarystyką i Łódzkim Forum, pisząc przy tym o stornie na serwerze boo. Możemy opisać tam osoby, które działały na tamtym forum i osoby, które działają przy tym. Myślę, że to będzie lepsze niż boo, które dla nowych ludzi nic nie będzie oznaczało.

Myslę, że to najlepsze rozwiązzanie. Przyklejony wątek w nim krótka historia o powstaniu tego forum, że jest "kontynuacją" BOO. Podziękowania dla wszystkich co tworzyli tamto forum i odnośnik do archiwum. Według mnie będzie wiadomo o co chodzi, bo jak umieścimy "BOO" na banerze, nawet malutkie to ktoś niewtajemniczony pomyśli sobie: "boo... jakie kiepskie forum..." ;) a tego przeciez nie chcemy :)

Awatar użytkownika
Incognito
Moderator

Post autor: Incognito »

no to chyba doszliśmy to porozumienia :P pan żaba chyba musi odpuścić :PP

zabapinkfloyd
Kontakt:

Post autor: zabapinkfloyd »

Upartość to stan umysłu.
Otwartość to cecha pozytywnego myślenia.
I tak tego nie kumacie :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Porozmawiajmy”