Witam was jestem Piotr postanowiłem z żoną założyć akwarium mam je tydzień -+ 1 dzień;) Opis akwa 54l filtr firmy sun sun HJ-611B 450l/h grzałka Whale VH 2000 skład w akwarium Brzanka różowa x4 3 samce 1 samica, Brzanka brokatowa x2 2 samice (nie mieli samca), kiriśnik x2 molinezja złota x2, Mieczykx4 dwa pomarańczowe 2 czarne, Brzanka sumatrzańska x2, brzanka rekinia x2 były ale dziś jedna zdechła, glonojad x1. Moim problemem jest mętna woda po dodaniu nowych rybek wraz z wodą sklepową, bynajmniej tak podejrzewam, choć czytałem że może być to przekwitanie wody, zacząłem od sztucznych roślin co było złym pomysłem,ale to już dłuższa historia. Obecnie po restarcie akwa mam żywe rośliny w ilości 2 szczerze to nie wiem jak się nazywają załącze zdjęcie napewno będziecie wiedzieli.

Chciałbym dowiedzieć się od was podstawowych informacji ile razy karmić itd sami wiecie co ryby lubią najbardziej, chciałbym jeszcze dodaćże nie zakupiłem jeszcze odmulacza a wiem że musze to zrobić bo jest troche bałaganu na dnie;) ok a teraz fotki
tak było przed restartem jeszcze bez rybek
a tak jest teraz przed zamuleniem
Dziękuje z góry za pomoc! Ps przysłał mnie na to forum wwwampir za co dziękuje i pozdrawiam!