ostrzeżenie , wykryto złośliwe programy

tematy odnośnie funkcjonowania forum

Moderatorzy: Alchemik, wwwampir, megalomaniacc, Incognito, Zafira, s050197, Vendredi, cliper

ODPOWIEDZ
tutusik
Posty: 243
Rejestracja: 2008-10-10, 10:31
Lokalizacja: Łódź

ostrzeżenie , wykryto złośliwe programy

Post autor: tutusik » 2010-07-13, 07:16

Nie wiem czemu ale jak klikam na nieprzeczytane posty to mam cos takiego :

Ostrzeżenie: Odwiedzenie tej witryny może spowodować uszkodzenie komputera.
Witryna pod adresem www.akwarysci.com zawiera elementy pochodzące z witryny 89.149.241.112 prawdopodobnie zawierającej złośliwe oprogramowanie, które może zaszkodzić komputerowi lub w inny sposób działać bez zgody użytkownika. Samo odwiedzenie witryny zawierającej złośliwe oprogramowanie może spowodować zainfekowanie komputera.
Więcej informacji na temat problemów występujących we wskazanych elementach znajduje się na stronie Strona diagnostyczna Safe Browsing dla domeny 89.149.241.112.
Więcej informacji na temat ochrony przed szkodliwym oprogramowaniem w internecie.
Rozumiem, że odwiedzenie tej witryny może spowodować uszkodzenie komputera.
gg 2755526

Awatar użytkownika
Pigul71
Posty: 295
Rejestracja: 2008-05-14, 18:49
Lokalizacja: Przedbórz/Radomsko
Kontakt:

Post autor: Pigul71 » 2010-07-13, 11:46

Nic z tego :-( . Wszedłem na tom stronę co podałeś i komp dalej działa. Trza będzie siedzieć w pracy cały dzień. :cry:
Ostatnio zmieniony 2010-07-13, 11:47 przez Pigul71, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Kubiszon
Administrator
Posty: 1557
Rejestracja: 2008-05-14, 21:35
Lokalizacja: Łódź

Post autor: Kubiszon » 2010-07-14, 09:51

Hmmm tutusik a w przypadku innych stron w sieci też Ci się tak zdarza?

tutusik
Posty: 243
Rejestracja: 2008-10-10, 10:31
Lokalizacja: Łódź

Post autor: tutusik » 2010-07-14, 10:12

nie, tylko tutaj i tylko przez to "zobacz posty nieprzeczytane"
gg 2755526

lopuch
Posty: 498
Rejestracja: 2009-06-09, 14:28
Lokalizacja: Łódź

Post autor: lopuch » 2010-07-14, 11:32

ja korzystam z tej funkcji codziennie i u mnie nic takiego nie wyskakuje. Moze twoj antywirus widzi cos niepokajacego w tej funkcji forum. Jakiego anty-wirusa używasz?

zami84
Posty: 543
Rejestracja: 2008-07-24, 14:14
Lokalizacja: Fredenbeck DE

Post autor: zami84 » 2010-07-14, 16:15

U mnie all OK.

Mam Okna 7, ESET Smart Security 3.0 - cos tam
Pozdrawiam ZAMI84
<><><><><><><>
GG: 3883330 (często niewidoczny)
Powolna reaktywacja

Awatar użytkownika
imrasil
Moderator
Posty: 504
Rejestracja: 2009-02-25, 14:36
Lokalizacja: Łódź

Post autor: imrasil » 2010-07-14, 17:53

Przesiądźcie się na chroma i też będziecie mieć takie alerty - mam to samo.
[center]Obrazek[/center]
[center]Obrazek[/center]

tutusik
Posty: 243
Rejestracja: 2008-10-10, 10:31
Lokalizacja: Łódź

Post autor: tutusik » 2010-07-17, 23:28

wlasnie mam Chrome ale od paru dni tak się dzieje tylko :/ Na innych forach nie ma problemu. Jak możecie to naprawcie to...
gg 2755526

Awatar użytkownika
imrasil
Moderator
Posty: 504
Rejestracja: 2009-02-25, 14:36
Lokalizacja: Łódź

Post autor: imrasil » 2010-07-17, 23:33

Myślę że problem tkwi w adresach z których podlinkowane są jakieś fotki.
[center]Obrazek[/center]
[center]Obrazek[/center]

ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprawy Forum”