Doświadczonym akwarystom- zajmujących się wszystkimi biotopami, landscapingiem oraz akwarystyką morską- oferujemy pracę w branży w okolicy zamieszkania. Praca na podstawie umowy o dzieło. Przy realizacji projektów zapewniamy niezbędne środki, sprzęt, zbiorniki itp.
Osoby zainteresowane nawiązaniem dynamicznej współpracy, proszone są o nadesłanie: danych teleadresowych, zdjęć swoich aranżacji wraz ze zgodą na ich opublikowanie na stronie firmy oraz wykazu miast, w których są gotowe realizować powierzone im zlecenia na adres: akwarystazawodowy@gmail.com
Odpowiemy tylko na wybrane zgłoszenia. Firma ma na celu stworzenie grupy profesjonalistów z całego kraju wykonujących aranżacje i czerpiących korzyści z posiadanego doświadczenia i fachowej wiedzy.
Zapraszamy!
Praca dla akwarystów
Praca dla akwarystów
Ostatnio zmieniony 2010-06-08, 22:07 przez jurek, łącznie zmieniany 1 raz.
Jestem chętny do wszelkiej pracy zarobkowej:)
Łapę się pod każde kryterium
, no może poza morskim bo nie mam jakiegoś mega doświadczenia ale za to mam doświadczenie w dziedzinie akwarystyki słonawo wodnej rozmnażanie chełbi modrych, babek byczych, węgorzyc, musis i jeszcze kilku ciekawych zwierzaków.
A z morskich osiągnięć rozmnażałem odwrócone meduzy i ukwiały raz przypadkowo zaczęły "dymić", opracowanie technologi rozmnażania Lysmata amboinensis.
Słodkowodna akwarystyka nie ma dla mnie tajemnic jedyny biotop którego nie lubię to malawi, choć i tutaj mam kilka ulubionych ryb
Łapę się pod każde kryterium
A z morskich osiągnięć rozmnażałem odwrócone meduzy i ukwiały raz przypadkowo zaczęły "dymić", opracowanie technologi rozmnażania Lysmata amboinensis.
Słodkowodna akwarystyka nie ma dla mnie tajemnic jedyny biotop którego nie lubię to malawi, choć i tutaj mam kilka ulubionych ryb