Giełda na starcie
cliper pisze:Tak bedzie.
martinezsanchez na ShoutBoxie napisał,że nie będzie.Na stronie Startu żadnej informacji nie ma.Ktoś ma pewną informację w tej kwestii

Ostatnio zmieniony 2013-11-01, 23:07 przez discus6, łącznie zmieniany 1 raz.
discus6
- krzych0062
- krzych0062
- martinezsanchez
aale wtopa...ja też tam jestem, ale nie trzeciego :Dcliper pisze:wie bo sama tam sprzedaje
[center]-------------->>> KREWETLANDIA - ZDJĘCIA KREWETEK <<<--------------
krewetki:
crystal red/black,
taiwan bee,
tiger black/blue[/center]
krewetki:
crystal red/black,
taiwan bee,
tiger black/blue[/center]
Apropo giledy. Nie chce zakładać nowego tematu. Mam filtr wewnętrzny, ale z zakrywka/pokrywka czy jak to nazwac, tzn. gabka jest wewnątrz. Chciałem to zdjac i zakupic wieksza gabke na gieldzie. Na co mam zwrocic uwage, srednica otworu w gabce czy jest ona uniwersalna, czy kazda wielkosc gabki bedzie pasowac czy nie. Poprosze o podpowiedz.
Ostatnio zmieniony 2013-11-03, 17:00 przez cliper, łącznie zmieniany 1 raz.
- krzych0062
Hm...wg mnie to musisz zwrócić uwagę na to, czy gąbka to sześcian, czy też waleccliper pisze:Na co mam zwrocic uwage,

A tak poważnie...jakiej oczekujesz odpowiedzi skoro nie podałeś co to za filtr(marka, typ-model)? Bo to, że ma zakrywkę/pokrywkę to nic nie mówi. Odpowiedzi może być wiele, bo i takowych filtrów też jest bez liku

PS. a nie prościej napisać "ma dekielek"?

No krzychu widze trzyma Ci sie dzisiaj humor ;) Filtr to aquael FAT-0. http://img09.tablica.pl/images_tablicap ... y-pisz.jpg cos takiego.