Kto się czym zajmuje

rozmowy na dowolne tematy
Awatar użytkownika
mat114

Post autor: mat114 »

To ja mam pomysł, skoro to tyle kosztuje to podjedziemy do tej hurtowni nocą i załadujemy jakiegoś tira ;-) Ty masz wprawę w ładowaniu, ja będę robił za mózg operacji :mrgreen: :mrgreen:
Posiadanie zwierząt NIE JEST obowiązkiem, natomiast ich posiadanie RODZI OBOWIĄZKI.

Awatar użytkownika
lenorrro

Post autor: lenorrro »

Ja studiuje na Politechnice Łódzkiej Mechanike i Budowe Maszyn. Ponadto dorabiam sobie w MPK ( ale tylko do lipca), rozwożę plakaty w nocy ( jakby ktoś potrzebował reklamy zapraszam) głównie dla klubów, naprawiam telefony, przerabiam Xboxy, daje korki z matmy, mechaniki technicznej i grafiki inżynierskiej, robię rysunki techniczne studentom którym sie ich nie chce robic :)
Nie ma, ale bedzie ;)

spike1975

Post autor: spike1975 »

a ja gram na giełdzie. komu to się może przydać?
a z praktycznych rzeczy to komputer mogę złożyć, rozłożyć, coś wymienić, naprawić.

Order

Post autor: Order »

Ja jestem tokarzem.

Danyeru
Kontakt:

Post autor: Danyeru »

Krwiodawstwo; BTLS+AED - jakby ktoś, coś chciał się dowiedzieć, dopytać to służę pomocą.
Korekta tekstów - walidowałem od strony językowej kilka stron, więc też mogę pomóc.
Majsterka komputerowa - złożyć, rozłożyć, wymienić, nieco grzebania w sofcie. ;-)
Fotografika - mogę doradzić technicznie, zrobić zdjęcie, bądź zretuszować/poprawić/podrasować.
Proste układy oświetleniowe na LED-ach - dostaję części, bądź ich koszt i za dzień, dwa oddaję gotowy układ (mogę się pokusić o wodo- bryzgoszczelny.

mc.michu
Kontakt:

Post autor: mc.michu »

Witam
Ja natomiast pracuje w Dell'u :)
Zajmuje się wsparciem produkcji, analiza testów, soft ipt i chętnie służę pomocą.
Pozdrawiam

Danyeru
Kontakt:

Post autor: Danyeru »

O Dellschwitz też tu bywa. :D
Ja na szczęście już tam nie pracuję, choć czasem wpadam wesprzeć dział BHP w szkoleniach, bądź zbiórkach krwi.
Pozdro ex-shift B. ;-)
Ostatnio zmieniony 2010-09-23, 18:26 przez Danyeru, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
yogibear8002

Post autor: yogibear8002 »

Witam
Ja zajmuje się dachami pokrywam kryje i mam bzika na temat palet.
Pozdrawiam

ODPOWIEDZ

Wróć do „Porozmawiajmy”