Wystawa akwarystyczna podczas targów "Pet Fair"
-
- krzych0062
Ej, ej ejjj...hola...kol. Bruner nie siej zamętu, kto Ci dał takie info?
Jak zostało wcześniej powiedziane zbieramy się jutro o godz. 9 zero
Wchodzimy wejściem głównym(od strony Hali sportowej) i zgłaszamy się do biura targów. Podajemy imię i nazwisko i wówczas otrzymacie identyfikator uprawniający do wejścia i przebywania na terenie targów (z możliwością wielokrotnego wyjścia i wejścia). Chyba było dość czasu, by załatwić sobie wolne na ten dzień...prawda? Oczywiście przewidujemy jakieś spóźnienia, ale osób, które przyjadą z innych miejscowości.
Na godzinę 9.00 przewidziane jest oficjalne otwarcie konkursu, więc nie róbcie teraz sobie żartów, że jeden przyjedzie na 9tą, ktoś inny na 11tą a jeszcze ktoś na 13tą...zgłaszając się do konkursu wyraziliście tym samym akceptację godziny jego rozpoczęcie. Prawda?

Jak zostało wcześniej powiedziane zbieramy się jutro o godz. 9 zero

Na godzinę 9.00 przewidziane jest oficjalne otwarcie konkursu, więc nie róbcie teraz sobie żartów, że jeden przyjedzie na 9tą, ktoś inny na 11tą a jeszcze ktoś na 13tą...zgłaszając się do konkursu wyraziliście tym samym akceptację godziny jego rozpoczęcie. Prawda?
- krzych0062
Obok targów jest ponoć bezpłatny(gdzieś w obrębie Hali Sportowej). Na terenie targów trzeba mieć kartę parkingową...niestety. Ale chyba jeszcze jutro parking jest ogólnodostępny(tak mi się wydaje, chyba była o tym mowa, jednak nie jestem pewien na 100%). Sorki, że tego sobie nie zakodowałem, ale były o wiele ważniejsze sprawy do załatwienia...Myślę, że to zrozumiesz Adam i inni zainteresowani?
Chciałam bardzo podziękować martinezowi, siwemu i krzychowi, za to że służyli dziś swoim czasem i ogromna pomocą przy rozładunku całego transportu z akwariami.Świetnie się spisaliście
. Przyjechało do nas znacznie więcej sprzętu, niż się spodziewaliśmy, firmy dobrze się spisały
.
Jutro z parkingiem nie powinno być żadnego problemu.
Dostęp do wody będzie w centrum wystawy.

Jutro z parkingiem nie powinno być żadnego problemu.
Dostęp do wody będzie w centrum wystawy.
Ostatnio zmieniony 2013-05-08, 21:12 przez Zafira, łącznie zmieniany 3 razy.
"Podwodne Ogrody"
Z pasją ku wiedzy..
Strona w budowie
Z pasją ku wiedzy..
Strona w budowie
- krzych0062
Skoro mowa jest ze akwaria mozna robić od do to mozna przyść od do tokrzych0062 pisze:Na godzinę 9.00 przewidziane jest oficjalne otwarcie konkursu, więc nie róbcie teraz sobie żartów, że jeden przyjedzie na 9tą, ktoś inny na 11tą a jeszcze ktoś na 13tą...zgłaszając się do konkursu wyraziliście tym samym akceptację godziny jego rozpoczęcie. Prawda?
Mowa ze spotykamy sie o 9 to byla ciągle i piątku prawda?
Akceptacje w piątek a wolnego od tak mieć nie moge.krzych0062 pisze:Na godzinę 9.00 przewidziane jest oficjalne otwarcie konkursu, więc nie róbcie teraz sobie żartów, że jeden przyjedzie na 9tą, ktoś inny na 11tą a jeszcze ktoś na 13tą...zgłaszając się do konkursu wyraziliście tym samym akceptację godziny jego rozpoczęcie. Prawda?
To jak to wkoncu jest?
Koło biblioteki ale tam to tragedia jest. Takto wszedzie parkomatykrzych0062 pisze:Obok targów jest ponoć bezpłatny(gdzieś w obrębie Hali Sportowej).
Lepiej jeździć na ropę bryczką niż na LPG zapalniczką
MST MS 01D VIP
MST MS 01D VIP
O 9 ma być powitanie, ale jak ktoś nie da rady być o 9, to rzecz jasna będzie później,ale raczej prosimy,aby to były wyjątki.
Ostatnio zmieniony 2013-05-08, 22:12 przez Zafira, łącznie zmieniany 1 raz.
"Podwodne Ogrody"
Z pasją ku wiedzy..
Strona w budowie
Z pasją ku wiedzy..
Strona w budowie
- krzych0062
Nie rób teraz problemów...Piotrek. Skoro była mowa, że zbieramy się o 9tej to jest o 9tej a nie o 13tej...To, że można robić akwa od 9.00 do 22.00 to chodziło, że nikt nikogo nie pogania i ma tyle czasu, by na spokojnie sobie wszystko dopracował, miał na to czas a nie patrzał na zegarek i uciekający czas. Nie po to jest podana godzina rozpoczęcia i przywitania z biorącymi udział, by ta część odbyła się dla mnie i Gosi i sędziego...Prawda?
Zrozum i dostosuj się...miałeś sporo czasu, by załatwić sobie wolne...i mowa o czwartku a nie piątku...skąd Ci to przyszło do głowy?
Zrozum i dostosuj się...miałeś sporo czasu, by załatwić sobie wolne...i mowa o czwartku a nie piątku...skąd Ci to przyszło do głowy?

- martinezsanchez
nie ma sprawy :) jutro ciąg dalszy...Zafira pisze:Chciałam bardzo podziękować martinezowi, siwemu i krzychowi, za to że służyli dziś swoim czasem i ogromna pomocą przy rozładunku całego transportu z akwariami.Świetnie się spisaliście
[center]-------------->>> KREWETLANDIA - ZDJĘCIA KREWETEK <<<--------------
krewetki:
crystal red/black,
taiwan bee,
tiger black/blue[/center]
krewetki:
crystal red/black,
taiwan bee,
tiger black/blue[/center]
Zawsze robiło sie akwaria w piątek. Ostatnio byłem o 9 i jako drugi założyłem akwarium.krzych0062 pisze:skąd Ci to przyszło do głowy?
Nie wiem o kim mówiszkrzych0062 pisze:Nie rób teraz problemów...Piotrek

Moge mieć i rok ale zaczyna sie sezon i trzeba dopilnować pewnych spraw. A nikt za mnie tego nie zrobi.krzych0062 pisze:miałeś sporo czasu, by załatwić sobie wolne
Lepiej jeździć na ropę bryczką niż na LPG zapalniczką
MST MS 01D VIP
MST MS 01D VIP