Kawiarenka Akwarystyczna-akwarium 72 litry str.4

bubu

Post autor: bubu »

Wszystko Oki :mrgreen:

Czekamy do następnych spotkań

Pozdrawiam wszystkich, którzy byli ;-)

Awatar użytkownika
Zafira

Post autor: Zafira »

Obrazek

Obrazek

Od prawej do lewej na regałach stanęły akwaria: Moje, Emila Jagody, Dominiki Milewskiej, Adama Jasińskiego, Bernarda Pszczoły, Kubiszona i Wwampira, Kaledona i Manii.
NA "barze" było niewielkie akwarium Emila Jagody i mała kostka mojego autorstwa i Dominiki(razem robiłyśmy). W części po stronie paliw była kostka Masty, autorstwa Dominiki, następnie dalej wgłąb dwa akwaria ozdobne firmy Adamiak -Zoo i dalej kolejne dwa akwaria Emila Jagody, który łącznie zrobił 4 akwaria. Wszystkich akwariów w kawiarence było 17 sztuk.

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

W Kawiarence nadal wiszą bannery akwarystyczne, to miejsce zmieniło się już odtąd na kojarzące się z akwarystyką, właściciele nie zdejmowali nawet banneru głównego na górze kawiarni z hasłem"Kawiarenka Akwarystyczna..miejsce przyjazne akwarystom"..itd.. Stoi też stojak z reklamą również w powyższym temacie. No i co najważniejsze w kawiarence można podziwiać cały czas niektóre akwaria..które tam zostały na stałe ;-) .

Jeśli macie jakieś pomysły na kolejną Kawiarenkę Akwarystyczną, to piszcie w tym temacie. Ja zrobiłam wszystko co tylko mogłam, żeby ta impreza się udała, można by rzec..na rzęsach stanęłam :-).

I jeszcze takie z piątku, robione przez Andrzeja Kociołkowskiego:

Obrazek
Ostatnio zmieniony 2014-06-16, 20:21 przez Zafira, łącznie zmieniany 6 razy.
"Podwodne Ogrody"
Z pasją ku wiedzy..
Strona w budowie

Awatar użytkownika
Dominique
Kontakt:

Post autor: Dominique »

Niech żałują ci których nie było... mimo małej frekwencji myslę że się nie poddamy i będą następne spotkania :mrgreen: nie wiem tylko czy kawiarenka pomieści ponad 20 zbiorników... bo następnym razem zrobimy więcej :-) i oczywiście pokłony dla ORGANIZATORKI ;-)
475l - nature
45l - crystale
72l - red cherry
30l - blue
126l - malawi - młode

Awatar użytkownika
Zafira

Domi, ja myślę że kawiarenka pomieści 20 zbiorników nie za wielkich:-). Potwierdzam, że Ci co nie byli stracili dużo. Dzięki za miłe komentarze, odnośnie organizacji i dziękuję tym, którzy byli, a już zwłaszcza tym, którzy zaangażowali się choć w małym stopniu w powstawanie tej imprezy.
"Podwodne Ogrody"
Z pasją ku wiedzy..
Strona w budowie

Kaledon

Post autor: Kaledon »

ja już kupuje kolejne szkło i myślę nad kamykami :mrgreen:

Awatar użytkownika
wwwampir

Post autor: wwwampir »

Spokojnie, w razie czego rozmontujemy bar i wejdzie wsio ;)

glesiak

Post autor: glesiak »

Widzę, że się nawet na fote załapałem. Spotkanie bardzo fajne i dobrze zorganizowane. Bardzo się cieszę, że pomimo niecałych dwóch godzin snu udało mi się pojawić.

adamozw
Kontakt:

Post autor: adamozw »

Akwarium sklejone, kolejne dwa w drodze na regał :D

kocan1

Post autor: kocan1 »

Obrazek

Fotorelacja z Łodzi:
http://www.akwa-mania.mud.pl
Ostatnio zmieniony 2014-06-18, 20:32 przez kocan1, łącznie zmieniany 1 raz.

Kaledon

Post autor: Kaledon »

fotorelacja z Katowic :mrgreen: Nie wiedziałem, że tam mnie zaniosło :)

kocan1

Post autor: kocan1 »

przepraszam - zmieniono

Awatar użytkownika
andrzej_vader

Post autor: andrzej_vader »

Czuję się na tym zdjęciu... zasłonięty :D

Awatar użytkownika
3runer
Kontakt:

Post autor: 3runer »

Było miło, wniosek na przyszłość moim zdaniem to jednak nastawić się na zapalonych akwarystów lub postawić bardziej na rozreklamowanie imprezy (jakieś plakaty na mieście, może reklama w tych darmowych gazetkach), ja się piszę na następną imprezę i mam nadzieję, że z większym wkładem ;-)

Gosiu brawa dla Ciebie, kawał dobrej roboty!
Co by tu napisać... :-P

Awatar użytkownika
Zafira

Błażej, w pełni popieram to, co piszesz, ale musiałam zadbać o tak wiele rzeczy, że reklama na"mieście" niestety trochę kulała. Brak czasu było niestety, bo tylko miesiąc na przygotowania. Dlatego tutaj prośba do Was o rozpuszczanie wici i zachęcanie do udziału w następnej takiej imprezie, przyjść może każdy, nie tylko ktoś, kto ma akwarium, ale też Ci co nie mają, a może mieć będą. Po kawiarence już są tego typu sytuacje, że ktoś miał tylko nieszczęśliwą rybkę w słoiku, a teraz będzie realizował akwarium z ow, porządne jak się patrzy :-).
Ja chciałam żeby przyszło dużo więcej osób,w tym nowicjuszy,ale sama nie jestem w stanie w miesiąc przygotować wszystkiego i jeszcze ściągnąć rzeszę ludzi. Dlatego frekwencja na tej imprezie obrazowała właśnie to, czego nie byłam w stanie zrobić bez pomocy innych. Uważam też, że człowiek jest w stanie zrobić bardzo wiele, barierą jest jedynie nasza wyobraźnia, dlatego wymówki typu: zła pogoda, brak czasu..itp. to średnie wymówki-mam na myśli tych, którzy zapisali się na prelekcje i nie przyszli. Skoro ja bym się zapisała na prelekcje, to biorę pod uwagę to, że ktoś się napracował, żeby coś zorganizować, że prelegenci przyjadą specjalnie dla słuchaczy..i nie wymyślałabym tego typu wymówek. I podziw dla Ciebie Błażej, że pomimo wypadku nie zrezygnowałeś z prowadzenia prelekcji w obydwu dniach. W Łodzi mamy silna ekipę akwarystyczną i można różne rzeczy tworzyć jeśli się chce :-).
A jak ktoś nie chce, to każda wymówka jest dobra. Moja siostra przyjechała do kawiarenki z trójką maleńkich dzieci (najstarsze 5 lat), można?..można.
Ostatnio zmieniony 2014-06-19, 19:34 przez Zafira, łącznie zmieniany 2 razy.
"Podwodne Ogrody"
Z pasją ku wiedzy..
Strona w budowie

Awatar użytkownika
maniek

Post autor: maniek »

Gosiu wielkie podziękowania za imprezę było wszystko fajnie zorganizowane wielkie brawa dla Ciebie . Ja już dziś pisze się na kolejną imprezę ;-) .
Pozdrawiam .

ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy Akwarystyczne, Spotkania, Konkursy”