Akwarium OW problem
No więc kasę odbieram bo znowu bąble wyskoczyły...Zdjęcia tylko dostałem więc nawet go nie widziałem na żywo.Z tego co widzę to sklejone już w miarę dobrze było no,ale co z tego...;/
PABIAN RATUJ
PABIAN RATUJ

Ostatnio zmieniony 2013-08-13, 13:59 przez gosc1, łącznie zmieniany 2 razy.
Oglądając zamieszczone przez Ciebie zdjęcia spodziewałem się takiego finału.
Skleić akwarium, czy zrobić pokrywę na upartego może każdy, ale żeby nie przypominało to czasów PRL-u, to już inna bajka :)
Jeśli autor tematu się nie obrazi, to też chciałbym się dowiedzieć od Pabiana, czy i za ile zrobiłby dla mnie akwarium OW 60x40x40?
Skleić akwarium, czy zrobić pokrywę na upartego może każdy, ale żeby nie przypominało to czasów PRL-u, to już inna bajka :)
Jeśli autor tematu się nie obrazi, to też chciałbym się dowiedzieć od Pabiana, czy i za ile zrobiłby dla mnie akwarium OW 60x40x40?
Mam akurat na stanie 60x40x40 ze szkła 8mm , raz że akwa wygląda super ze szkła tej grubości , to jeszcze jest super wytrzymałe .....oddam w cenie akwa ze szkła 6mmprosument pisze:Oglądając zamieszczone przez Ciebie zdjęcia spodziewałem się takiego finału.

Właśnie zalałem akwarium od Pabiana:)
Morda mi się cieszy ciągle bo nie mam się do czego przyczepić - jedynie tylko,że wodę się długo wlewało
Baniak pierwsza klasa,a Krzysiek bardzo sympatyczny człowiek
Po tym co dostałem od szklarza z Ozorkowa mam odczucia jakbym zamienił Poloneza na Lamborgini :)
Mimo iż czas oczekiwania nie był krótki to warto było czekać.
Do tych,którzy jeszcze się zastanawiają - Polecam bo poważnie nie widziałem jeszcze tak sklejonego baniaka....
Sorki za jakość zdjęć,ale robione srajfonem:
Gdyby ktoś chciał inne fotki to pisać

Morda mi się cieszy ciągle bo nie mam się do czego przyczepić - jedynie tylko,że wodę się długo wlewało

Baniak pierwsza klasa,a Krzysiek bardzo sympatyczny człowiek

Po tym co dostałem od szklarza z Ozorkowa mam odczucia jakbym zamienił Poloneza na Lamborgini :)
Mimo iż czas oczekiwania nie był krótki to warto było czekać.
Do tych,którzy jeszcze się zastanawiają - Polecam bo poważnie nie widziałem jeszcze tak sklejonego baniaka....
Sorki za jakość zdjęć,ale robione srajfonem:
Gdyby ktoś chciał inne fotki to pisać

Ostatnio zmieniony 2013-09-07, 20:05 przez gosc1, łącznie zmieniany 2 razy.