mój samiec tez ma biały ogon super to wygląda. Obroniłem się yorki to możemy teraz w któryś dzień się wybrać do sekserki:)
Moją Pannę ostro tucze jest szansa ze na jesień nabierze ochoty daje jej takie tłuste chomiki ze mała bania. Poza tym zanim je daje to jeszcze wypycham je jedzeniem co by były bardziej kaloryczne.
Ostatnio zmieniony przez king 2012-07-01, 10:17, w całości zmieniany 1 raz
U mnie nowe nabytki
Samica hypo jungle poss. het albino
Samica 100% het albino. Dorosła i jak dobrze pójdzie na najbliższy sezon będą młode albinosy.
+ Kilka(5 ) innych ale to dopiero po wylinkach dam fotki
Czeka mnie jeszcze odbiór dorosłej samicy hogga, samicy Surinam i szukam samca albino.
BTW. King, już sam nauczyłem się seksować węże. Więc nie trzeba jechać Co najwyżej z czystej ciekawości potwierdzić ale to jak będzie chwilka czasu.
Ostatnio zmieniony przez yorki111 2012-07-07, 16:49, w całości zmieniany 1 raz
No niestety ale baniaków i sporej ilości węży nie pomieszczę na raz. Z czegoś trzeba zrezygnować. Padło na bańki bo z nich nie ma żadnych korzyści, a generują nieporównywalnie większe koszty.
:shock:
Gdyby tę kwestię wygłosił np.king to jeszcze bym zrozumiał.A tak to nie bardzo
To już tłumaczę. Z tego co teraz rozwijam(hodowla boa gdyby ktoś nie zakapował ) mam namacalny pieniądz. Fakt, ryby fajne, fajne ale jest zdecydowanie więce pracy przy nich, generuje to to nieporównywalnie większe koszta, a dochód praktycznie zerowy. Pasja pasją ale czasem trzeba pomyśleć przyszłościowo.
U mnie ostatnio wylinkowo więc postanowiłem pocykać niektóre okazy
Tegoroczna samica pastel - zdjęcia nie oddają jej kolorów. Ma jasne ciało z jasnobrązowym wzorem i czerwoniutkim ogonem.
Siostra to przeciwieństwo. Jasne ciało ale z ciemnym wzorem i aż bordowym ogonem.
Długo się zastanawiałem dlaczego mi się tak podoba ta samica i już wiem. Z wyglądu lekko zalatuje surinamem
Samica hypo jungle poss. het albino sharp
Dwuletnia samica pastel, czyli mój pierwszy boa od którego wszystko się zaczęło.
Aktualnie ok. 1,7m
Samica z 2009r. Nawet nie wiem ile ma, ale ponad 2m
Samica 100% het albino; średnio chciała współpracować więc tylko jedno i to kiepskiej jakości zdjęcie
To część hodowli. Za jakiś czas będzie następna, a w niej moje nowo zdobyte cacuszka