Informatyk - programista - akwarysta
-
Informatyk - programista - akwarysta
Poszukujemy informatyków, programistów, elektroników, ichtiologów, chemików wody, specjalistów od roślin, doświadczonych akwarystów, szklarzy i inn. oraz specjalistów branż pokrewnych do stworzenia przedsięwzięcia na zasadzie WSPÓŁUDZIAŁOWCÓW firmy, w innowacyjnym pomyśle na e-biznes.
Warunki:
1. Profesjonalizm w swojej dziedzinie wiedzy LUB wykształcenie (dla nas dyplom nie ma znaczenia - liczy się wiedza).
2. Doświadczenie związane z posiadanim własnego akwarium (warunek podstawowy !!!).
3. Sposób myślenia - "nie ma rzeczy niemożliwych, każdy problem jest do rozwiązania".
Podstawowa zasada - ten projekt jest dla osób ambitnych, a zwłaszcza chorobliwie ambitnych, które nie bardzo wiedzą, jak ze swoich pasji zbudować sposób na życie.
Warunki:
1. Profesjonalizm w swojej dziedzinie wiedzy LUB wykształcenie (dla nas dyplom nie ma znaczenia - liczy się wiedza).
2. Doświadczenie związane z posiadanim własnego akwarium (warunek podstawowy !!!).
3. Sposób myślenia - "nie ma rzeczy niemożliwych, każdy problem jest do rozwiązania".
Podstawowa zasada - ten projekt jest dla osób ambitnych, a zwłaszcza chorobliwie ambitnych, które nie bardzo wiedzą, jak ze swoich pasji zbudować sposób na życie.
Ostatnio zmieniony 2012-02-14, 05:53 przez annaursula, łącznie zmieniany 1 raz.
- Witek Miszczak
- krzych0062
- illuminatebaby
- Witek Miszczak
Re: Informatyk - programista - akawrysta
moim skromnym zdaniem... takie zawoalowane oferty na 99% wiaza sie z "domokrążstwem" popularnie zwanym ..akwizycja. :)
mam jednak nadzieje ze sie myle
mam jednak nadzieje ze sie myle
-
Moim zdaniem laska zajmuje się akwaponiką czyli tworzy coś na zasadzie zbiornika jaki ma Kubiszon "Zakole rzeki" jeżeli dobrze pamiętam jest do obejrzenia w dziale "galeria" polecam naprawde fajny zbiorniczek
A co do współpracy to nie wiem na czym miałaby ona polegac, ogólnie wolałbym sam takie coś prowadzic niż komuś dawac zarobic ale to moje skromne zdanie, tym bardziej że oprócz pierwszego postu nic więcej o tym nie wiemy tylko trzeba szukac na odnośnikach
!

- Radzimierz