Gdzie w Łodzi kupić sole?
Gdzie w Łodzi kupić sole?
Jak w temacie. Nawożę swoje akwa nawozami Brightwela. Są bardzo wydajne i naprawdę dobre. Mimo wszystko cena jest dość wysoka a ja chciałbym troszkę się pobawić w "małego chemika". Czy macie sprawdzony sklep chemiczny w Łodzi? Jaki komplet soli polecacie do nawożenia EI? Pozdrawiam
Słyszałem o 'chemii' która jest na ul. Brukowej 27, ale tam nie kupowałem.
Kupowałem już parę razy w http://www.akwanawozy.com.pl/ i wszystko było ok.
Kupowałem już parę razy w http://www.akwanawozy.com.pl/ i wszystko było ok.
Sole
Problemem "Chemii" na Brukowej jest wielkość opakowań w jakich sprzedają np 1 kg .Nie żeby nie mieli mniejszych ale 100g kno3 kosztuje 10 zł z groszami a kilogram 20 kilka.Jeżeli potrzebujemy małych ilości to taniej wyjdzie na stronce przytoczonej wyżej nawet uwzględniając koszty przesyłki. Jeżeli potrzebujemy większych ilości to już jest w miarę ok.
A i jeszcze jedno nie wszystko jest od ręki trzeba zamawiać niektóre sole -ale to firma załatwia dość szybko do wtorku zamówienie piątek odbiór.
A i jeszcze jedno nie wszystko jest od ręki trzeba zamawiać niektóre sole -ale to firma załatwia dość szybko do wtorku zamówienie piątek odbiór.
Byłem dzisiaj na Brukowej no i jestem pod wrażeniem. Rzeczywiście wybór jest imponujący, a ceny jeśli kupuje się kilo to naprawdę tanio. Czy jest ktoś na forum kto byłby chętny taki zestawik kupić ze mną na spółkę? Najlepiej, żeby było 5 osób. Proszę o informacje najlepiej w poście. Serdecznie pozdrawiam
Czy jest ktoś na forum kto byłby chętny na taki zestawKNO3 <azotan potasu>
KH2PO4 <fosforan potasu> MgSO4x7H2O <siarczan magnezu>
K2SO4 <siarczan potasu> kupić ze mną na spółkę w chemii na Brukowej ?
KH2PO4 <fosforan potasu> MgSO4x7H2O <siarczan magnezu>
K2SO4 <siarczan potasu> kupić ze mną na spółkę w chemii na Brukowej ?
Ostatnio zmieniony 2011-12-22, 17:11 przez walent86, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak, mam wszystko, zapraszam na Start , można też odebrać w innym miejscu za uzgodnieniem przez pwking pisze:do zafiry się w niedzielę karnij widziałem ze ma wszystkie

Ostatnio zmieniony 2011-12-23, 23:40 przez Zafira, łącznie zmieniany 1 raz.
"Podwodne Ogrody"
Z pasją ku wiedzy..
Strona w budowie
Z pasją ku wiedzy..
Strona w budowie