No Planaria
No Planaria
Czy wie ktoś może gdzie można kupić NO PLANARIA w Łodzi? Mam mały problem z wypławkami a nie mogę nigdzie dostać tego preparatu w dobrej cenie. Może ktoś wcześniej prowadził już poszukiwania tego preparatu i może zaproponować jakiś konkretny sklep gdzie najtaniej znalazł ten specyfik. Ewentualnie proszę o adresy www (allegro znam ;)
-
-
Danyeru pisze:Ja mam w ilości wypełniającej taką małą dilerkę. Zakupiłem kiedyś na zatoczki, ale helenki załatwiły sprawę, więc mam nieużyte. Za browarka (tudzież inna opcja do dogadania) mogę odstąpić.
White Pearl... Czytaj uważniej

Posiadanie zwierząt NIE JEST obowiązkiem, natomiast ich posiadanie RODZI OBOWIĄZKI.
-
o kurcze, rzeczywiscie
sorki , źle zinterpretowałem 
a wracając do tematu - do dizsiaj wypłąwki za bardzo mnei nei denerwowały ale jak rano zobaczyłem w jakiej ilości wystepują w moim 7L akwarium ...... to zrozumiałem że czas podjąc walke
Jak wcześniej pisałem jutro zobacze na giełdzie czy jest NO-Planaria chociaż słyszałem różne odpowiedzi. Jeżeli nie będzie to zostaje chyba tylko jedna opcja - wrzucic wszystkie roślinki do rybek (rrybki zjedzą wypławki siedzące w roślinach) a podłoże wygotowac ,może to cos da .

a wracając do tematu - do dizsiaj wypłąwki za bardzo mnei nei denerwowały ale jak rano zobaczyłem w jakiej ilości wystepują w moim 7L akwarium ...... to zrozumiałem że czas podjąc walke

Ostatnio zmieniony 2011-04-09, 21:08 przez White Pearl, łącznie zmieniany 1 raz.
8L
9L
11L
112L - hodowla gupików
Niedługo 2 x 10L
9L
11L
112L - hodowla gupików
Niedługo 2 x 10L
-
Jak ktoś będzie na allegro kupował czy gdzie indziej dajcie znać bo myślę, że znajdzie się parę chętnych osób na ten specyfik, w tym i ja ( a przesyłka taniej wyjdzie)mkslonik pisze:chyba allegro pozostanie bo dzisiaj bylem w kakadu w ikei i tez nie mieli

Posiadanie zwierząt NIE JEST obowiązkiem, natomiast ich posiadanie RODZI OBOWIĄZKI.
- Witek Miszczak