ponowne przyklejnie naklejanego termometru
ponowne przyklejnie naklejanego termometru
Witam,
Da rade przykleic jeszcze raz naklejany termometr? Nie bedzie zadnych przeklaman? Ewentualnie jakiego kleju uzyc zeby go jeszcze raz przykleic?
Pozdrawiam.
Da rade przykleic jeszcze raz naklejany termometr? Nie bedzie zadnych przeklaman? Ewentualnie jakiego kleju uzyc zeby go jeszcze raz przykleic?
Pozdrawiam.
-
jestem zwolennikiem tradycyjnego termometru, ale mam pytanko:
testował ktoś z Was takie cudo >>>
http://www.kirysek.pl/termometr-elektro ... a4f26e82ea
bo w sumie niedrogie... wiecie jak to się sprawdza?
chyba znowu robię z siebie kretyna :D
testował ktoś z Was takie cudo >>>
http://www.kirysek.pl/termometr-elektro ... a4f26e82ea
bo w sumie niedrogie... wiecie jak to się sprawdza?
chyba znowu robię z siebie kretyna :D
Ostatnio zmieniony 2010-11-18, 23:38 przez furious tomash, łącznie zmieniany 2 razy.
bla bla bla...
- paluszekrybny
Na starcie można kupić termometr za 3 zł, taki własnie na przyssawkę, tylko że krótszy i bardziej pękaty.
Radzę tylko obejrzeć wskazania wszystkich i wybrać taki, który pokazuje najbardziej wypośrodkowany wynik(albo najczęstszy). Ja swój tak wybrałem i porównałem go z dwoma innymi termometrami i wskazywał prawidłowo.
Radzę tylko obejrzeć wskazania wszystkich i wybrać taki, który pokazuje najbardziej wypośrodkowany wynik(albo najczęstszy). Ja swój tak wybrałem i porównałem go z dwoma innymi termometrami i wskazywał prawidłowo.

-
-
Elektroniczny jest dokładniejszy i podaje temp. do 0,1 C ale wymaga zasilania. Lepiej jednak kupić zwykły (niededykowany do awarium) elektroniczny z czujnikiem temp. zewnętrznej włożonym do wody.furious tomash pisze:aaaaaaaaaaa wewnętrzny, pisałem że zrobię z siebie idiote :P
nie ma to jak zwykły tradycyjny term.