king vs. djdex

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
megalomaniacc
Moderator

king vs. djdex

Post autor: megalomaniacc »

Witam,
sprawa chyba kązdemu jest znana. King oskaraża djdex'a o kradzież i zniszczenie hodowli.
djdex chce zomoderatorem zatem sprawie trzeba przyjżeć się bliżej.
Według kinga djdex używa 3 kont djdex, sylwia oraz arti32.
Sprawidziłem logowania z konta djdex i sylwia. Adresy IP są takie same ale nie wiem czy to z powodu publicznego IP czy faktycznie koleś posiada kilka konta.

Czy ktoś wie jak można sprawdzić to bardziej dokładnie?
Obrazek

Awatar użytkownika
Alchemik
Moderator
Kontakt:

Post autor: Alchemik »

Myślę, ze ze względu na jakieś nieporozumienia miedzy tymi użytkownikami, żaden z nich nie powinien zostać Modem.
Co do kwestii technicznej to niech sie wypowie Kubiszon.
Pozdrawiam
Piotr

Awatar użytkownika
megalomaniacc
Moderator

Z tego co widzę w panelu administracyjnym to np.jedna osoba jako "gość" klikając na różne fora jest w panelu odnotowywana jako osobny gość. Na stronie głównej forum w "kto jest na forum" gości było 5 i kilku zalogowanych. W panelu administracyjnym każdy zalogowany miał inny adres IP gości było pełno ale ich adresy IP się powtarzały przy czym udało się wyliczyć 5 różnych adresów co by potwierdzało moja teorię.

Jeśli to co napisałem się zgadza to faktycznie djdex i sylwia to ta sama osoba logująca się z tego samego adresu IP.
Obrazek

Awatar użytkownika
Kubiszon
Administrator

Post autor: Kubiszon »

Sylwia to rzeczywiście chyba djdex, albo może jego żona/znajoma. W każdym bądź razie mają ten sam ip zewnętrzny, co nie oznacza wcale że to ta sama osoba (mogą być np sąsiadami). King też święty nie jest, sam miał dużo kont, a wiem że jak próbowali robić zasadzkę na lampy które sprzedawał djdex (niby ukradzione kingowi) to stworzyli sobie z mrhotsosydż jakieś fikcyjne konto. Generalnie trochę tego za dużo jest żeby to kontrolować:/ Co do djdexa na moda, to myślę że nie pokazał on na forum nic ciekawego. Nawet baniaka swojego nie dał, tylko ogłoszenia same. Jest wiele osób które bardziej zasłużyły sobie na tą funkcję... A że są z nim jakieś ciśnienia z innym użytkownikiem to wiadomo że jako mod będzie mógł to jakoś wykorzystać i np kinga gnębić.

Awatar użytkownika
megalomaniacc
Moderator

Proponuje zatem, zagadać do djdexa aby wyjaśnił sytułację z kontami i jeśli okaże się że ma kilka kont usunąć i zostawić mu jedno.
Obrazek

Lukiki

Post autor: Lukiki »

A to jakiś nabór jest na moda,bo jakoś nie widze nic takiego?
Filmy
http://www.youtube.com/watch?v=z8VaijfV ... er&list=UL

Zdarza siê,¿e piszê z telefonu,tam z polskimi znakami jest na bakier,wiêc proszê o wyrozumia³o¶æ.

Awatar użytkownika
megalomaniacc
Moderator

Nie ma, ona sam wyszedł z taka propozycją
Obrazek

Awatar użytkownika
megalomaniacc
Moderator

Wysłałem wiadomość do djdexa:
Jeśli chodzi o kwestie moderowania: na chwilę obecną po pierwsze nie szukamy nowych moderatorów, po 2 aby zostać moderatorem trzeba się wykazać i zaangażować w forum a po 3 mamy pewne zastrzeżenia co do Ciebie. Chodzi tu o sprawę z kingiem. Nie oceniamy czy mówi prawdę czy też nie. Moderator nie powinien mieć takich scesji z użytkownikami. Poza tym wiemy, że masz kilka kont. Proszę abyś sam się przyznał które konta są Twoje i wskaż jedno które chcesz używać. Reszta zostanie skasowana. Zaznaczę, że wiemy o kilku.

Pozdrawiam,
Rafał
Obrazek

Awatar użytkownika
megalomaniacc
Moderator

djdex przyznał się do 2 dodatkowych konta siera i sylwia, zostały usunięte a djdex dostał ostrzeżnie ode mnie
Obrazek

Awatar użytkownika
Alchemik
Moderator
Kontakt:

Post autor: Alchemik »

No i pięknie. Z jednym mamy spokój ;)
Pozdrawiam
Piotr

ODPOWIEDZ

Wróć do „Moderatorzy”