Kasowanie postów

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Alchemik
Moderator
Kontakt:

Kasowanie postów

Post autor: Alchemik »

Mam propozycje. Jeśli kasujemy posty jakiegoś użytkownika podpisujemy się pod tym. Bo potem wychodzą takie kwiatki, że pisze do mnie gości czemu skasowałem jego posta a ja nie wiem o co w ogóle chodzi.

Wypełniając powód skasowania postu podpisujmy się pod tym i problem będzie z głowy.
Pozdrawiam
Piotr

Awatar użytkownika
megalomaniacc
Moderator

Post autor: megalomaniacc »

Nie zawsze się tak da, jeśli wchodzisz w "moderowanie forum" zaznasz wątek do skasowania nie podajesz powodu, jeśli kasujesz jednego posta możesz podać powód ale to się tyczy postów nie całych wątków. Oczywiście jeśli wątek jest dopiero co założony można skasować posta podając powód i kasuje się cały wątek.

Generalnie możesz ich przysyłać do mnie, średnio w dziale giełda dziennie kasuje kilka wątków :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Kubiszon
Administrator

Post autor: Kubiszon »

EEE panowie admini, kto się bawi ustawieniami i dział "moderatorzy" ustawił widoczny dla wszystkich, pozwolił niezarejestrowanym pisać posty i ogólnie zjebał sprawę i muszę naprawiać?

Awatar użytkownika
megalomaniacc
Moderator

Post autor: megalomaniacc »

Nic mi o tym nie wiadomo, nie grzebałem w ustawieniach forum ostatnio
Obrazek

Awatar użytkownika
Alchemik
Moderator
Kontakt:

Post autor: Alchemik »

Eeeee ja tam zaglądałem fakt ale jakieś 2 tygodnie temu i nic nie zmieniałem ;) wiec jakaś wtopa :P
Pozdrawiam
Piotr

Awatar użytkownika
Kubiszon
Administrator

Post autor: Kubiszon »

Chodzi o to żeby nie mieszać w "zezwoleniach" i "zezwoleniach ogólnych" w dziale fora w panelu administracyjnym. Tam łatwo coś skopać jak się ustawia to dla wszystkich na raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Moderatorzy”