Witam
Kupiłem dla moich nowych pociech(CR)tropical crusta sticks link: KILKNIJ po wrzuceniu 2 kawalkow jedna znich zainteresowala sie pokarmem na ok 1minute... pokarm lezy juz 2 dzien i z tego co widac to chyba im nie smakuje... ale za to glony z mchow i szyb wpitalaja non stop... dla sprawdzenia ich apetytu dalem im plasterek banana to przez 2h nie schodzily z niego :p przed chwila wyprobowalem pokarm u moich WP z ogolniku to ryby bardziej byly zainteresowane jedzeniem niz same krewetki wprost mozna powiedziec ze zalaly bo patrzylem przez 5 minut i zadna nie stanela przy nim tylko sobie przechodzly po nim...
teraz nie wiem czy kupic jakisnowy pokarm... czy poczekac az za ten sie wezma :/
Pokarm
juz odessalem to dzisiaj :) a w zamian dostaly lisc pokrzywy :) zoabczymy czy sie z nim zakumpluja :P
Mój blog: http://fl0w.flog.pl/
no i jakie były przygody liścia?
ostatnio zakupiłem sobie 10 white pearl i testuję na nich różne rzeczy.
i tak:
gotowany kalafior plus
gotowana marchewka plus
gotowany ziemniak - słabo ale jeszcze przetestuję bo może były po prostu nażarte
parzona papryka - słabo, to samo co z ziemniakiem
surowa drobiowa wątróbka - hit sezonu!!!!!
białe winogrona bez skórki - słabo ale to może dlatego że po wątróbce
pokarm dla żółwi sera - raffy vital - przeterminowany - duży plus
ostatnio zakupiłem sobie 10 white pearl i testuję na nich różne rzeczy.
i tak:
gotowany kalafior plus
gotowana marchewka plus
gotowany ziemniak - słabo ale jeszcze przetestuję bo może były po prostu nażarte
parzona papryka - słabo, to samo co z ziemniakiem
surowa drobiowa wątróbka - hit sezonu!!!!!
białe winogrona bez skórki - słabo ale to może dlatego że po wątróbce
pokarm dla żółwi sera - raffy vital - przeterminowany - duży plus
(\ /)
(O.o)
(> <) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
(O.o)
(> <) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
poza tym cały czas obrabiają glony których spora warstwa zalega na dnie akwarium.
karmię co drugi dzień bo następnego dnia nie bardzo chcą jeść. właśnie ziemniak i papryka były wrzucone następnego dnia to słabo było z jedzeniem.
elegancko też rąbią banana, gotowane jajko i surową rybę :D
oraz serek. to znaczy taki twaróg "kostka" nie jakieś homogenizowane czy inne badziewie.
karmię co drugi dzień bo następnego dnia nie bardzo chcą jeść. właśnie ziemniak i papryka były wrzucone następnego dnia to słabo było z jedzeniem.
elegancko też rąbią banana, gotowane jajko i surową rybę :D
oraz serek. to znaczy taki twaróg "kostka" nie jakieś homogenizowane czy inne badziewie.
Ostatnio zmieniony 2010-10-12, 12:47 przez spike1975, łącznie zmieniany 2 razy.