Pseudomugil Gertrudae a młode krewetki
-
Ja u siebie w akwarium mam bocje i rozborki i mieczyki i jak krewetki mają się gdzie chować do rozmiarów ok 1 cm to je nie ruszają ani bocje ani rozborki ani mieczyki.Chyba że moje ryby są od początku z krewetkami i dla tego nic się nie dzieje z krewetkami.
Red cherry,Blue perl, Cristal Red,Cristal Black
- Witek Miszczak
erythromicron jest bardzo podobna do galaxy we wszystkim, więc młode krewcie będzie wcinac, skoro wcina nawet swoje młode. Co do karlików cieszę się, że ktoś opisał je jako bezpieczne dla młodzieży. Swoją drogą proponuję założyć przyklejony temat z wyszczególnieniem ryb bezpiecznych dla młodych krewetek. Ciekawe, czy takimi są otosy, cudaczki. Podobno drobniczka jednodniówka.
Lista taka pozwoliłaby się pozbyć z krewetkarium niechcianych skorupiaków typu oczlik czy małżoraczek.
Lista taka pozwoliłaby się pozbyć z krewetkarium niechcianych skorupiaków typu oczlik czy małżoraczek.
Ostatnio zmieniony 2011-02-26, 20:38 przez Witek Miszczak, łącznie zmieniany 1 raz.
- strzaalkaa
jeśli chodzi o "gertrudy" to myślę, że nie powinny nic maluszkom robić. ja swoje karmie czasami żywym pokarmem co by mogły sobie zapolować, ale średnio są zainteresowane :p zdecydowanie wolą suche jedzenie,ale może moje rybki są po prostu leniwe i im się nie chce 

Pedagog ...w trakcie studiów :)
Kobieta wybaczy ci wszystko...prócz tego ,że jej nie kochasz..
Kobieta wybaczy ci wszystko...prócz tego ,że jej nie kochasz..