1 co to jest taiwan bee - odpowiedz krewetka mnie nie satysfakcjionuje'
2 z czego powstała
3 Jęśli jest to odmiana powstała sztucznie to czemu ma inne wymagania niż reszta caridina?
Pytania Pewnie są głupie. Ale od 4 lat zupełnie nie interesowałem się krewetkami
A takie podstawy podstaw ciężko znaleźć.
Chciałbym się pobawić w krewetki jakieś fajniejsze:)
Bo w tej mojej Grenlandii nic innego nie po choduję 16-18C
Pytania na które nie mogę znaleźć odpowiedzi taiwan bee
1) to krewetka z grupy caridina
2) jest to mutacja , która powstała u jednego z hodowców, później utrwalona, w podobny sposob jak powstal crystal red, w jednym z akwariow z czarnych osobnikow powstal czerwony i pozniej byla krzyzowana i utrwalana
3) jest wrażliwsza niż Crystale i Bienki, trzeba uwazac na skoki parametrow, uzywac odpowiednich minerałow oraz podloza
2) jest to mutacja , która powstała u jednego z hodowców, później utrwalona, w podobny sposob jak powstal crystal red, w jednym z akwariow z czarnych osobnikow powstal czerwony i pozniej byla krzyzowana i utrwalana
3) jest wrażliwsza niż Crystale i Bienki, trzeba uwazac na skoki parametrow, uzywac odpowiednich minerałow oraz podloza
- martinezsanchez
to są taiwany:

resztę napisał Adam

resztę napisał Adam

[center]-------------->>> KREWETLANDIA - ZDJĘCIA KREWETEK <<<--------------
krewetki:
crystal red/black,
taiwan bee,
tiger black/blue[/center]
krewetki:
crystal red/black,
taiwan bee,
hmm. Więc jasne jest wszystko. Teraz pytanie ma ktoś do sprzedania małe ilości Taiwan bee. Chciałbym popróbować z nimi ale nie chcę na dzień-dobry umoczyć dużo kasy.
Martinezsanchez ma ale same duże pakiety, a ja np. wziąłbym po jednej z kilku rodzajów.
Bardziej chodzi mi oto czy nie padną niż czy się rozmnożą.
Martinezsanchez ma ale same duże pakiety, a ja np. wziąłbym po jednej z kilku rodzajów.
Bardziej chodzi mi oto czy nie padną niż czy się rozmnożą.
- martinezsanchez
małe ilości też są....w sprzedaży detalicznej 

[center]-------------->>> KREWETLANDIA - ZDJĘCIA KREWETEK <<<--------------
krewetki:
crystal red/black,
taiwan bee,
krewetki:
crystal red/black,
taiwan bee,