Czy tak moge trzymac?
Czy tak moge trzymac?
Mam pytanie, ponieważ zastanawiam się nad zmianą aranżacji i nie wiem co wybrać w ogóle, ale mniej więcej mam jakieś zarysyWink
I tu moje pytanie:
Czy proporczykowce np. Kap Lopez, dwupręgi, mogly by zyć z np. haremem borelli, agassiza, macmaster lub barwniakami? i do tego kiryski i parka zbrojnikow niebieskich?
A drugie co moglbym trzymac z zagrzebkami rachowymi lub wachlarkami brazylijskimi?
Lub Barwniaki z czym?
Mam akwarium 160l?
I tu moje pytanie:
Czy proporczykowce np. Kap Lopez, dwupręgi, mogly by zyć z np. haremem borelli, agassiza, macmaster lub barwniakami? i do tego kiryski i parka zbrojnikow niebieskich?
A drugie co moglbym trzymac z zagrzebkami rachowymi lub wachlarkami brazylijskimi?
Lub Barwniaki z czym?
Mam akwarium 160l?
Tak teraz spojrzałem co to za pielęgniczki, one dosyć spore są i jak to pielęgniczki dosyć agresywne. Mogą być wojny z proporcami. Proporców bym dał 2-3 samce 8-10 samic, do tego z 6-8 kirysów i parę zbrojnika.
Czyli planujesz biotop czarnych wód? Jeżeli tak to korzenie i liście a jak nie to liście bym odpuścił i dał rośliny.
Czyli planujesz biotop czarnych wód? Jeżeli tak to korzenie i liście a jak nie to liście bym odpuścił i dał rośliny.
Posiadanie zwierząt NIE JEST obowiązkiem, natomiast ich posiadanie RODZI OBOWIĄZKI.
No ale tak cos planuje korzenie i rosliny, bo lisci chcialbym uniknac bo nie zbyt mi sie to podoba, a jakie rosliny byly by dobre i co jeszcze moge dac do wody?.
Ostatnio zmieniony 2011-08-09, 15:05 przez Sebooo, łącznie zmieniany 1 raz.