Discus zoo

Awatar użytkownika
megalomaniacc
Moderator

Discus zoo

Post autor: megalomaniacc »

Witam,
dzis bylem wlasnie w tym skepie - Discus zoo w Warszawie, i powiem szczerze jak tam wszedlem to mnie zatkalao!!
W jednym pomieszczeniu Ameryka i Azja pelno roznych gatunkow pielegniczek, pielegnic kasaczy zbrojnikow i innych przedziwnych ryb (nie mowiac o krwetkach) w drugim zaje...ste akwarium z roslinami i pyszczakami przeroznego rodzaju. Jedno akwarium jest ogromne ...i to w sklepie.
Akwaria czyste i zadbane po prostu miodzio, niestety nie kupilem nic poniewaz nie mieli jeszcze moich pilegniczek ani zadnych pstrazenic.

Generalnie sklep 1 klasa !!
Ostatnio zmieniony 2008-12-12, 22:01 przez megalomaniacc, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
cmepro
Kontakt:

Post autor: cmepro »

Słyszałem o tym sklepie i było głośno o nim, wiele osób czekało na jego otwarcie, podobno mają oferować podobne produkty jak ADA tylko taniej, coś jakby ADA dla ubogich :mrgreen:
[9L] Korytko: ?
[12L] Corner: White Pearl | Clithon Corona
[20L] Green Tank: Babaulti | Red Cherry | Clithon Corona
http://www.akwarysci.com/forum/viewtopic.php?t=98

Awatar użytkownika
megalomaniacc
Moderator

jakies tam substraty mieli ale nie przygladalem sie :P
Zastanawia mnie czemu w lodzi nie ma takiego sklpu, jedyne co mi przychodzi do glowy to dla tego ze mamy gilde i taaki sklep mial by ciezko no ale sadze ze i tak dal by rade
Obrazek

tutusik

Post autor: tutusik »

kurde ;-) chetnie bym odwiedzil ten sklep :) narobiles mi ochoty:D
gg 2755526

adamozw
Kontakt:

Post autor: adamozw »

Ja bym sie skupil na dziale krewetkowym i bym sobie przegladnal bardzo dobrze, a przy dobrych wiatrach to bym cos kupil .

Awatar użytkownika
cina

Post autor: cina »

No nie jest daleko :-) można się przejechać. Chyba się po Świętach wybiore jak będę do siostry jechał. Może będą mieli multiki to od razu kupie :).

A zapytam z ciekawości, megalomaniacc patrzyłeś na ceny rybek ? Bardzo kosmiczne cz takie znośne jeszcze ?

Awatar użytkownika
megalomaniacc
Moderator

Niektore
Dicrossus po 20
amel Adonis 40 zl
na reszte nie patrzylem bo nastawialem sie na konkretne wiec na cenny inych nie patrzylem.
Najlepiej napisac do nich maila i zapytac sie czy maja to czego sie chce http://www.sofmir.dmkhosting.net/catalog/contact_us.php
staraja sie szybko odpowiadac.

Dojechac mozna samochodem ale jest dziwny zjazd trzeba albo z Radzymińskiej (4 pasmowa) przejechac dalej i skrecic w uliczke wewnetrzna albo do tylu podjechac bo dojazd do samego budynku jest dosc dziwny.

Genralnie to komunikacja miejska bedzie chyba szybciej. Trzeba dojechac do "wileniaka" (dworzec wilenski) jechac Solidarnosci tramwajem a pozniej przy wileniaku przesiasc sie w jakis autobus. Radzyminska jest przedluzeniem Solidarnosci
Ostatnio zmieniony 2008-12-13, 14:25 przez megalomaniacc, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

slaw

Post autor: slaw »

dobry sklep Discus zoo ,duży wybór roślin i rybek i innych artykułów. Fachowa obsługa! Niestety ceny bardzo wysokie..
slaw

Awatar użytkownika
megalomaniacc
Moderator

W sumie na ceny nie patrzylem wiem jedynie na ze moje Dicrosuss filamentosus maja po 20 zl co cena bardzo wysoka nie jest
Obrazek

Sebastian

Post autor: Sebastian »

Witam.
Jestem handlowcem i co tydzień jeżdze do Warszawy więc w jedna stronę moge podwieść. Informacje na PW.
PS. Wyjeżdzam ok 7.30
Pozdrawiam Sebastian

adamozw
Kontakt:

Fajny sklep. Ciekawia mnie ceny ady, krewetek. Chetnie bym sie tam wybrał.

tutusik

Post autor: tutusik »

bylem tam :-) rzeczywiscie ladnie tylko ze ceny troche przesada :-) jak w kakadu u nas.
gg 2755526

adamozw
Kontakt:

No to chyba sie nie oplaca tam kupowac ale ogladac mozna dowoli :-P

Awatar użytkownika
megalomaniacc
Moderator

adamozw pisze:No to chyba sie nie oplaca tam kupowac ale ogladac mozna dowoli :-P
jesli zależy Ci na gatunkach to się opłaca. Mają gatunki których u nas ze świeczką szukać
Obrazek

Lukiki

Post autor: Lukiki »

megalomaniacc pisze:
adamozw pisze:No to chyba sie nie oplaca tam kupowac ale ogladac mozna dowoli :-P
jesli zależy Ci na gatunkach to się opłaca. Mają gatunki których u nas ze świeczką szukać
Jak zależy na gatunkach to sie jedzie na giełde na Równą i zamawia u konkretnych osób i to o 40% taniej.

Przykład:
Sklep Kakadu-Rodostomus,chcąc kupić ławice 20 sztuk,to wydatek 100zł.
Giełda na Równej-to samo stado max.44zł.
W takich sytuacjach takie sklepy nie mają racji bytu i popytu.
Filmy
http://www.youtube.com/watch?v=z8VaijfV ... er&list=UL

Zdarza siê,¿e piszê z telefonu,tam z polskimi znakami jest na bakier,wiêc proszê o wyrozumia³o¶æ.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Forum Ogólne - panel dyskusyjny”