Giełda w Łodzi

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
jimbim

Giełda w Łodzi

Post autor: jimbim »

Witam
Mam pytanie potrzebuje kupić kilka "otosków" i mam pytanie czy na czwartkowej giełdzie w Łodzi je dostane ??? Chyba że ktoś posiada do sprzedania z własnych zasobów ok 5szt.
Pozdrawiam
200l - 6szt Paletek

Awatar użytkownika
Martyszja

Post autor: Martyszja »

są i na giełdach w czwartki i w niedziele, z tym ze w czwartki nie jestem pewna czy na sztuki dostaniesz.

lopuch

Post autor: lopuch »

Zdecydowanie po 5 otosków nie opłaca się fatygować na czwartkową giełdę. Wstęp kosztuje 10zł i do tego 5szt będzie ciężko na czwartkowej giełdzie kupić.

Awatar użytkownika
jimbim

lopuch pisze:Zdecydowanie po 5 otosków nie opłaca się fatygować na czwartkową giełdę. Wstęp kosztuje 10zł i do tego 5szt będzie ciężko na czwartkowej giełdzie kupić.
To lepiej w niedziele się wybrać ??? i czy ktos wie ile kosztuje otosek na giełdzie lub czy gdzieś w łodzi można kupić je w sklepie ???
200l - 6szt Paletek

lopuch

Post autor: lopuch »

W niedziele zazwyczaj kilku sprzedawców ma otoski co do ceny to niestety się nie orientuję. Ale o ile opis jest aktualny to po 5 otosków z Bełchatowa się opłaca jechać no chyba że tak i siak się do Łodzi wybierasz. Po sklepach ostatnio nie chodziłem więc się nie orientuję. Tu na forum są dwie osoby hodujące/handlujące rybami możesz ich się zapytać :
Witek Miszczak
King

Obie te osoby sprzedają także na starcie w niedziele więc jak się z którymś dogadasz będziesz mógł tam odebrać lub w inny dzień w łodzi nie wiem jak wygląda sprawa z wysyłką być może także jest możliwa.

Awatar użytkownika
jimbim

lopuch pisze:W niedziele zazwyczaj kilku sprzedawców ma otoski co do ceny to niestety się nie orientuję. Ale o ile opis jest aktualny to po 5 otosków z Bełchatowa się opłaca jechać no chyba że tak i siak się do Łodzi wybierasz. Po sklepach ostatnio nie chodziłem więc się nie orientuję. Tu na forum są dwie osoby hodujące/handlujące rybami możesz ich się zapytać :
Witek Miszczak
King

Obie te osoby sprzedają także na starcie w niedziele więc jak się z którymś dogadasz będziesz mógł tam odebrać lub w inny dzień w łodzi nie wiem jak wygląda sprawa z wysyłką być może także jest możliwa.
Dzięki wielkie kolego
200l - 6szt Paletek

tomala78

Post autor: tomala78 »

Witam, giełda jutro na starcie jest normalnie??? pozdrawiam

Awatar użytkownika
kdk
Kontakt:

Post autor: kdk »

Dzisiaj był Sajgon - jakiś zlot moto staroci i w promieniu 3 km. zero miejsc do zaparkowania.

Awatar użytkownika
chodysVR6

Post autor: chodysVR6 »

moze moto weteran bazar jest. A jesli tak to jutro bedzie taki sam sajgon jak tydzien temu. I bilety po 30 zł haha
Lepiej jeździć na ropę bryczką niż na LPG zapalniczką

MST MS 01D VIP

Awatar użytkownika
kdk
Kontakt:

Post autor: kdk »

Bilety po 10 zł ale bramki są za halą.

Awatar użytkownika
chodysVR6

Post autor: chodysVR6 »

mi chodzi nie za wejscie tylko za wjazd samochodem. Jak bylem tydzien temu to za wjazd odemnie chcieli 30 zł to podziękowałem. A swoją drogą jeszcze wejscie na wystawe psów.
Lepiej jeździć na ropę bryczką niż na LPG zapalniczką

MST MS 01D VIP

Awatar użytkownika
yorki111
Kontakt:

Post autor: yorki111 »

Ta, miał podobno być jakiś zlot samochodowy ale giełda jest czynna - przynajmniej takie słuchy chodziły w zeszłym tygodniu.
Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Forum Ogólne - panel dyskusyjny”