Prośba
-
Prośba
Drodzy akwaryści, zwracam się z prośbą o pomoc. Właśnie piszę pracę magisterską, związaną z ekonomicznymi aspektami akwarystyki. Będę bardzo Wam wdzięczna, jeżeli pomożecie mi w tym. Wystarczy wypełnić krótką ankietę, odpowiadając na parę pytań. Spokojnie, nie pytam o finanse . Skopiuj tekst ankiety ze strony i wypełnij, zaznaczając odpowiedź przez podkreślenie właściwej. Można zaznaczyć kilka niewykluczających się odpowiedzi. Można też dopisywać komentarze. Odpowiedzi proszę kierować na adres mailowy, zamieszczony w ankiecie. Pomóżcie. I błagam, nie wprowadzajcie zmian w tekście na stronie z ankietą.
Ankieta
Ankieta
Ostatnio zmieniony 2011-03-15, 12:38 przez annaursula, łącznie zmieniany 7 razy.
-
-
-
Re: Prośba
Niemal zszokował mnie punkt 12. ankiety. Skąd wiedziałaś, że w ogóle zajmuję się jakąś akwarystką? No i jeszcze ta trzecia opcja: "Samo mnie wciągnęło".annaursula pisze:Można też dopisywać komentarze.
Swoją drogą aspekty ekonomiczne odgrywają tu niepoślednią rolę...
Re: Prośba
1)tak cos mi sie widzi ze z praca magisterska ma to malo wspolnego..ale z badaniem marketingowym (dotyczacym zapewne jakiegos "wynalazku", ktorego dzialania mozna sie domyslec z pytan)...jak najbardziej... :)annaursula pisze:, nie wprowadzajcie zmian w tekście na stronie z ankietą.
2)brak metryczki w ankiecie ..... min swiadczy o dedukcji z punktu 1
-
Studiuję zaocznie analitykę finansową w Wyższej Szkole Finansów i Zarządzania w Białymstoku. Uczestniczę w Akademickim Inkubatorze Przedsiębiorczości.1)tak cos mi sie widzi ze z praca magisterska ma to malo wspolnego..ale z badaniem marketingowym (dotyczacym zapewne jakiegos "wynalazku", ktorego dzialania mozna sie domyslec z pytan)...jak najbardziej... :)
Po studiach zamierzam otworzyć firmę, wprowadzając na rynek nowy typ akwarium. Pomysł akwarium jest w trakcie formułowania wniosku patentowego przez rzecznika patentowego, z którego usług bezpłatnie może skorzystać każdy uczestnik Inkubatora.
Piszę pracę pod tytułem "Ocena efektywności przedsięwzięcia inwestycyjnego na przykladzie firmy Aquaponika.pl". Chcę w ten sposób sprawdzić, wykorzystując wiedzę zdobytą na studiach, czy biznes który sobie wymyśliłam ma szanse powodzenia.
Nie działam na zlecenie żadnej firmy

Nie wiedziałam. Ankietę kierowałam do producentów pończoch podsiębiernych zasięrzutnych. No i cudownym zbiegiem okoliczności trafilam na akwarystęNiemal zszokował mnie punkt 12. ankiety. Skąd wiedziałaś, że w ogóle zajmuję się jakąś akwarystką? No i jeszcze ta trzecia opcja: "Samo mnie wciągnęło".