Gdzie najkorzystniej zakupuć akwarium?
Gdzie najkorzystniej zakupuć akwarium?
Witam!
planuje zakupić akwarium, chciałam się Was zapytać gdzie najkorzystniej je kupić, tata przez wiele lat zajmował się rybkami i chcemy do tego wrócić, tylko akwaria, które mieliśmy zostały podarowane komuś, trzeba zakupić nowe, licze na Wasze rady!
pozdrawiam!
planuje zakupić akwarium, chciałam się Was zapytać gdzie najkorzystniej je kupić, tata przez wiele lat zajmował się rybkami i chcemy do tego wrócić, tylko akwaria, które mieliśmy zostały podarowane komuś, trzeba zakupić nowe, licze na Wasze rady!
pozdrawiam!
- megalomaniacc
- Moderator
- paluszekrybny
Popiełuszki 21a , Retkinia, taniej i lepiej w Łodzi nie znajdziesz.
Nie trać czasu na żadnym allegro.
Nie trać czasu na żadnym allegro.
Ostatnio zmieniony 2010-08-23, 12:13 przez Marcinus, łącznie zmieniany 1 raz.
nie można tak jednoznacznie odpowiedzieć. Zależy jakie rybki chcesz wpuścić, zależy czy chcesz jakoś tę wodę uzdatnić, czy też wpuścić bakterie nitryfikacyjne, itd.
Ponoć w systemie Low tech można rybki wpuszczać już na drugi dzień, ja wpuściłem jeszce tego samego dnia do LT, ale miałem sporo wody z poprzedniego akwarium i stary filtr.
Ale tak ogólnie to myslę, że 3 tygodnie, to jest bezpieczny czas.
Ponoć w systemie Low tech można rybki wpuszczać już na drugi dzień, ja wpuściłem jeszce tego samego dnia do LT, ale miałem sporo wody z poprzedniego akwarium i stary filtr.
Ale tak ogólnie to myslę, że 3 tygodnie, to jest bezpieczny czas.
Witam nie chciałem zakładać nowego tematu więc zapytam tutaj a mianowicie chce kupic akwarium 300 litrów o wymiarach 120x50x50 i wie ktoś może ile takie kosztuje u szklarza na Popiełuszki??? może ktos takie kupował ?
z góry dzięki za odpowiedz
pozdrawiam
z góry dzięki za odpowiedz
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 2010-10-06, 19:42 przez Bolek1984, łącznie zmieniany 1 raz.