sklepy w Pabianicach
-
sklepy w Pabianicach
Kto mi poda miejsca sklepów z akwarystyką w Pabianicach ?? W jakich sklepach najlepiej robić zakupy ??
Zgadzam się. Na Gryzla super sklepik. Byłem w kilku w Łodzi, ale tu mają najlepsze ceny. Przy niektórych garunkach nawet niższe niż na giełdzie na teresy. Np. Pielęgniczka Kakadu w C. H. Retkinia - 12zł szt., giełda na teresy - 15zł parka, Pabianice ul. Gryzla - 6zł sztuka.
Poza cenami jest spory wybór gatunków, a jak któregoś w chwili obecnej nie ma to można dogadać się ze sprzedawcą i sprowadzi.
Poza cenami jest spory wybór gatunków, a jak któregoś w chwili obecnej nie ma to można dogadać się ze sprzedawcą i sprowadzi.
-
tego to raczej w żadnym sklepie od razu nie znajdziesz, towar dla kolekcjonerów i raczej tylko na zamówienie chyba że duży sklep jak. Discus i może trzymać bo ma miejsce, ale i cena też jest odpowiedniakacperek167 pisze:przedewszstkim chyba ładnych pielegnic
Moja była Tanganika -
Bylismy z king-iem w Discusie, i w sumie nie było za wiele jakichś super ryb. Mieli co prawda Arowany sporo dysków blue dempseye i kilka L-ek a pozatym to nic specjalnego. Fakt że mają sporo zbiorników a więc też sporo gatunków ale nie wiele z nich to rarytasy, przynajmniej takie odnieśliśmy wrażenie.
Ja ostatnio byłem w Discusie na Radzymińskiej i jak dawniej z przyjemnością oglądałem co mają w zbiornikach( jak byłem tam pierwszy raz to "cenka" mi opadłaVendredi pisze:Bylismy z king-iem w Discusie, i w sumie nie było za wiele jakichś super ryb. Mieli co prawda Arowany sporo dysków blue dempseye i kilka L-ek a pozatym to nic specjalnego. Fakt że mają sporo zbiorników a więc też sporo gatunków ale nie wiele z nich to rarytasy, przynajmniej takie odnieśliśmy wrażenie.