Hej Lukasz
obawiam sie ze to niestety wyglada jak ultricularia tyle ze jest jej odrobinke malo :)
Jak wiesz jakis czas temu na gieldzie kupilem 3 koszyki i kazdy z nich byl khmmm 5-10 razy wiekszy niz to co dostales.
Tyle ze z 2 koszykow ( myslalem ze wywalilem wszystko z akwarium ) zostalo kilka listkow ktore zaczynaja mi powoli sie rozrastac w malym akwarium. O ile to sie u Ciebie przyjmie
moze sie okazac ze jest wiecej warte niz to co ja mialem :)
He, he
widzę, że ten sklep trzyma poziom , niestety negatywny. Dokładnie takie samo cudo kupiłem u nich 2 miesiące temu i dostałem identyczne "cacko". Pożaliłem się. Odpisali wyciągiem z regulaminu, więc ich olałem. Na przyszłość już więcej u nich nie kupię.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 2010-06-14, 23:20 przez Kubek75, łącznie zmieniany 4 razy.
W tym kraju nigdy nic się nie zmieni na lepsze, jak będziemy sobie odpuszczać takie sytuacje. Wysłanie takiej przesyłki każdorazowo powinno skutkować złożeniem reklamacji - każda firma, reprezentowana przez swojego pracownika, ma prawo do błędu. Jeśli z kolei do tego błędu się nie przyznaje, automatycznie staje się oszustem/złodziejem/cwaniakiem i powinna być tępiona aż do całkowitego wyeliminowania z rynku lub poprawienia swoich usług.
Gwarantuję Wam, że odpowiednio sugestywne przedstawienie takiej firmie dalszych kroków w 100% prowadzi do odzyskania strat. Oprócz tego dokłada się cegiełkę do tworzenia świadomego swoich praw społeczeństwa obywatelskiego.
Się rozpisałem, ale zbulwersowało mnie to zdjęcie. Bezczelność w czystej postaci.
http://mcten.pl/tropica-utricularia-gra ... -3175.html tutaj macie w dobrej cenie z tym że trzeba minimum 5 koszyków brać jak byśmy się skrzyknęli to by się zamówiło i sprawdziło ta firmę czy tez taki siajs sprzedają ja biorę dwa jak coś
kiedy to było? Nie widziałem postu od kilku ładnych miesięcy poluje na tego pływacza przerobiłem już kilka gatunków tych roślin i dawałem radę ze wszystkim poza tym Dostałem kiedyś kilka listków ale to pływało, pływało aż zagaiła je Utriticaria australis oraz .. Utricularia gibba i ślad po nich zaginął
i za grosze sie chcialem pozbyc, bo za duzo jej mialem...ale coz... wlasnie znalazlem posrod mchu 4 malutkie sadzonki...wsadzilem je i jak sie tylko rozrosna...dobijemy tagru (jesli oczywiscie nie zakupicie wcdzesniej)