Cześć,
Noszę się z zamiarem postawienia baniaka 450l(wymiary standardowe). Biorę pod uwagę gotowe akwariumw sklepie lub zamówienie u szklarza. Sprawa wygląda tak, zbiornik u mnie w Skierniewicach koszt 650zł, sklep podobno od lat zamawia u Wróblewskiego, na sklepie widziałem zbiorniki i jakościowo szyba wygląda ok.
Natomiast rozmawiałem również dziś z jednym z polecanych zakładów na Popiełuszki, opinie czytałem różne, natomiast cena za taki zbiornik to 490zł Cena kusząca. Czy ktoś mógłby zapodać zdjęcie jak wygląda wykonanie akwarium? Powiem szczerze, że mam obecnie problem czasowy aby podjechać osobiście i obejrzeć jego wykonanie. A brakuje mi w sumie tylko wyglądu jego produktów aby podjąć decyzję o zamówieniu. Zapomniałem zapytać czy szyba 10mm, ale zakładam, że przy tej wielkości taka grubość powinna być.
Akwarium od szklarza,
Nie chodzi o kupienie uryny i żałowanie, nie jestem osobą która idzie i kupuje pierwsze lepsze czy to najtańsze, czy najdroższe. Znam ceny i jakość wyrobów osoby która nie oszczędza i się przykłada. Dostałem zdjęcie z popiełuszki, niestety jakość wykonania jest dla mnie na fatalnym poziomie. Sądziłem że będzie lepiej.
-