Giełda na starcie
-
Też kupowałem od tego gościa akwaria, na równej. jeździ czerwonym dostawczakiem i na równej zawsze akwaria są wystawione wokół tego samochodu, obok ustawia się gość z korzeniami.
kupowałem od niego 3 sztuki 50x30x30 i było by wszytsko git gdyby nie fakt, że są o centymetr mniejsze z każdej strony.
płaciłem za nie 30zł tak że za litr wychodziło około 0,7gr ale to standardowa cena więc szału nie ma. ale ogólnie jestem zadowolony.
kupowałem od niego 3 sztuki 50x30x30 i było by wszytsko git gdyby nie fakt, że są o centymetr mniejsze z każdej strony.
płaciłem za nie 30zł tak że za litr wychodziło około 0,7gr ale to standardowa cena więc szału nie ma. ale ogólnie jestem zadowolony.
- michalpolak5
To ten sam o którym piszemy. W Zgierzu ma chyba warsztat w którym skleja te akwaria,bo też się mnie pytał czy nie chciał bym tam odebrać, ale mi akurat bardziej pasowało w sklepie na franciszkańskiej. Także musisz dzwonić i się z nim jakoś dogadać :)Zebra pisze:Kojarzę, że Pan, który na Starcie sprzedaje akwa z samochodu, miał kiedyś siedzibę w Zgierzu. Może ktoś jakiś adresik, telefon albo coś? Pan miał super fajną cenę za 240l bo 200 złociszy. A strasznie bym chciała kupić akwarium koło piątku, żeby w weekend już coś zacząć urządzać.