tak się składa że ja też jestem z branży, akwarystyką zarobkowo zajmuje się odkąd przeprowadziłem się do łodzi ponad dwa lata mam hodowle,pracuje w
dwóch miejscach jednocześnie z czego oba są związane z akwarystyką w jednym pokazuje się ryby,w drugim je sprzedaje i hoduje jak ktoś jest złodziejem to niezależnie gdzie nie będzie pracował to i tak będzie cinkziarzem i tylko tyle w tym temacie. Szacunek wśród akwarystów i tak mają tylko ci którzy są uczciwi i mają zdrowe ryby cała reszta to złodzieje niestety tylko oni się bogacą. Bo uczciwy wyleje ryby do kanalizacji a nie sprzeda kłamu na dłuższą metę mu się to opłaca i tak bo do złodzieja nikt 2 razy nie przyjdzie,"lub przyjdzie niechętnie"
I tak gdyby mi ktoś sprzedał chore ryby, a o tym by wiedział i z premedytacją zrobił to. Tak by się pozbył zębów i tak. N starcie kilka lat temu załatwił mnie tak taki cygan co sprzedał mi paletki z chorobą wirusową które zaraziły moje ryby mimo że były w kwarantannie. Nie stracił swojej cygańskiej urody tylko dlatego że pozbawiłem go klientów i do tej pory go gnębię

bo ma chore ryby i jest złodziejem
to było lepsze niż jednorazowo wysłać go do bozi z jego rybAmi
Caridina cf. propinqua "Orange"
Caridina sp. "Crystal Red"
Caridina sp. "Rocket"
Caridina cf. babaulti
Caridina sp. "Biene"
Caridina japonica
Neocaridina denticulata sinensis "Fire Red"
Neocaridina "blue crystal"