Firma AQUAEL poszukuje testerów sprzętu!

furious tomash

Post autor: furious tomash »

"składa się ze zbiornika o długości 60 cm (dostępne dwie wersje – z przednią szybą prostą lub panoramiczną – tzw. owal o pojemności odpowiednio 54 i 45 l)" nie przesadzili z różnicą w litrażu?
bla bla bla...

Awatar użytkownika
mat114

Post autor: mat114 »

furious tomash pisze:"składa się ze zbiornika o długości 60 cm (dostępne dwie wersje – z przednią szybą prostą lub panoramiczną – tzw. owal o pojemności odpowiednio 54 i 45 l)" nie przesadzili z różnicą w litrażu?
Będziesz testował to podasz dokładnie ile Ci weszło :mrgreen: Oni mają inną wodę i ona zajmuje więcej miejsca stąd im weszło mniej :-D :-D :lol: :lol:
Posiadanie zwierząt NIE JEST obowiązkiem, natomiast ich posiadanie RODZI OBOWIĄZKI.

imrasil
Moderator

Post autor: imrasil »

Prospero pisze:Tyle to nie jest to warte... delikatne przeszacowanie zestawu. Moim zdaniem.
Delikatne ? ... Panie toż to za taką kasę to by się dwa porządne baniaczki z kubełkami postawiło.
furious tomash pisze:"składa się ze zbiornika o długości 60 cm (dostępne dwie wersje – z przednią szybą prostą lub panoramiczną – tzw. owal o pojemności odpowiednio 54 i 45 l)" nie przesadzili z różnicą w litrażu?
Prawdopodobnie na krawędziach zbiornik jest płytszy a 30 cm ma tylko na środku - przy różnicy boki a środek rzędu 5 cm różnica może i faktycznie taka wyjdzie.
Ostatnio zmieniony 2012-10-26, 22:28 przez imrasil, łącznie zmieniany 1 raz.
[center]Obrazek[/center]
[center]Obrazek[/center]

furious tomash

Post autor: furious tomash »

imrasil pisze:
Prawdopodobnie na krawędziach zbiornik jest płytszy a 30 cm ma tylko na środku - przy różnicy boki a środek rzędu 5 cm różnica może i faktycznie taka wyjdzie.
no tak :) ale myślałem, że przy stos. małym baniaku wyjdzie różnica jakieś 2-3litry a nie prawie 10 :) mało jeszcze wiem :(
bla bla bla...

mc.michu
Kontakt:

Post autor: mc.michu »

Dostał ktoś już odpowiedź na swojego maila?

Awatar użytkownika
3runer
Kontakt:

Post autor: 3runer »

myślę, że chwilę potrwa zanim wybiorą

jak to w akwarystyce Panowie, cierpliwości
Co by tu napisać... :-P

imrasil
Moderator

Post autor: imrasil »

Spokojnie .... na pewno kilka dni pozbierają i dopiero odpiszą, a i to tylko wybranym :) Nie sądzę jednak że zrobią to w weekend.
[center]Obrazek[/center]
[center]Obrazek[/center]

AQUAEL

Post autor: AQUAEL »

Szanowni Państwo,
bardzo dziękujemy za odzew na nasz apel w sprawie testowania produktów AQUAEL. Zainteresowanie ze strony użytkowników forów akwarystycznych przekroczyło nasze najśmielsze oczekiwania. W ciągu zaledwie kilku godzin w odpowiedzi na informacje zamieszczone na kilkunastu forach akwarystycznych otrzymaliśmy ponad 200 zgłoszeń. Z oczywistych względów nie jesteśmy w stanie nawiązać współpracy ze wszystkimi chętnymi dlatego spośród nich wybraliśmy grupę osób do testowania naszych grzałek oraz zestawów akwariowych. O wyborze decydowała zarówno kolejność zgłoszeń jak również ciekawy pomysł na test zaprezentowany przez poszczególne osoby. Jeszcze raz dziękujemy wszystkim chętnym, którzy zgłosili się w odpowiedzi na nasze ogłoszenia. W najbliższym czasie skontaktujemy się z wybranymi osobami w celu przekazania produktów do testowania. Zachęcamy do uważnego śledzenia forów internetowych bowiem już wkrótce zwrócimy się do Państwa z prośbą o przetestowanie kolejnych naszych nowości.
AQUAEL

Pabian

Post autor: Pabian »

no , tak więc wiadomo ....śmieszy mnie tylko jedno,cyt. "Zainteresowanie ze strony użytkowników forów akwarystycznych przekroczyło nasze najśmielsze oczekiwania",a czego Pan project manager się spodziewał. Mogli napisać ,że dadzą do testów tylko wybranym osobom i na bank nie było by takiego odzewu. Dla mnie to jest sprytne ale chamskie i najważniejsze -darmowe reklamowanie nazwy firmy z ominięciem regulaminu forów....Żenada

Czeresniak

Post autor: Czeresniak »

Dlatego nawet się nie zgłaszałem :>

Prospero
Administrator

Post autor: Prospero »

Gdyby tak po głowie na każde forum to jeszcze ale pewnie nikt u nas się nie załapie.

Awatar użytkownika
martinezsanchez

Post autor: martinezsanchez »

ciekawe jakie byly kryteria...bo szczerze to zaczyna mnie to smieszyc

jesli nie dostaniemy informacji zwrotnej to bedzie swiadczylo o profesjonalnym podejsciu firmy do klientow
Ostatnio zmieniony 2012-10-29, 20:09 przez martinezsanchez, łącznie zmieniany 1 raz.
[center]-------------->>> KREWETLANDIA - ZDJĘCIA KREWETEK <<<--------------
krewetki:
crystal red/black,
taiwan bee,
tiger black/blue[/center]

Awatar użytkownika
Kubiszon
Administrator

Post autor: Kubiszon »

Ja nie wiem ludzie, trochę przesadzacie. Firma ma fajny pomysł na promocję, próbuje dotrzeć do klientów w bardzo ciekawy sposób. Oczywistym jest, że sprzęt nie trafi do każdego, bo chętnych będzie dużo (bo za darmo) a sprzętu jest ograniczona ilość. Firma "szukała zainteresowanych" a nie obiecała, że na pewno każdy otrzyma cokolwiek do testów. Dostaliście oficjalną odpowiedź, w której macie wyjaśnienie zaistniałej sytuacji. Aquael musi jakoś rozdać sprzęt pośród chętnych i ma prawo zdecydować komu ten towar przekaże. I zamiast się cieszyć, że może coś dostaniecie, to nie czekając na ew. kontakt od Aquaela od razu jesteście niezadowoleni, jakby co najmniej ktoś Was oszukał. Dostaniecie ten sprzęt to fajnie, nie dostaniecie to trudno, wysłaliście tylko maila, straciliście 10 sekund z życia.
Pabian, moim zdaniem chamski i żenujący jest Twój komentarz do całej sprawy. Bardzo bym się śmiał, gdyby do Ciebie trafił sprzęt;)
Zastanówcie się nad zbiorowym pozwem sądowym!

Prospero
Administrator

Post autor: Prospero »

martinezsanchez pisze:jesli nie dostaniemy informacji zwrotnej to bedzie swiadczylo o profesjonalnym podejsciu firmy do klientow
O jaką odp. chodzi bo ja np. dostałem.

Pabian

Post autor: Pabian »

Kubiszon pisze: Pabian, moim zdaniem chamski i żenujący jest Twój komentarz do całej sprawy. Bardzo bym się śmiał, gdyby do Ciebie trafił sprzęt;)
Zastanówcie się nad zbiorowym pozwem sądowym!
Kuba ,bez urazy ,ale gdybym ja porozsyłał po forach takie treści to dostał bym bana ,a w najlepszym wypadku ostrzeżenie typu "podmioty gospodarcze nie mogą reklamować się bez uprzedniego skonsultowania się z administracją". Jeżeli Aquael uzgadniał to z adminami for ,to zwracam honor ,ale jeżeli nie ,to co ,są równi i równiejsi?
Po drugie ....nie napisał że sprzęt będzie przyznawany drogą losowania ,lub jakiegoś rodzaju typowania,przydałaby się taka informacja , chociażby dla zasady. Nie byłoby wtedy śmiesznego tłumaczenia , że zbyt wiele osób się zgłosiło.
Nie mam nic przeciwko takim akcjom ,ale niech zasady będą jasno określone.
Nie wiem dlaczego tak określasz moją wypowiedż, ale każdy ma swoje zdanie . Niektórym to nie przeszkadza ,a mnie niestety irytuje.
PS. nawet jak bym dostał ten zestaw ,to oddał bym komuś bardziej potrzebującemu...jak wszyscy wiedza, czego jak czego, ale szkła u mnie pod dostatkiem ;-)
Ostatnio zmieniony 2012-10-29, 22:22 przez Pabian, łącznie zmieniany 2 razy.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Forum Ogólne - panel dyskusyjny”